maanantai 26. maaliskuuta 2012

Meidän perhePerhe koossa kotona :) Sofia 3vko
Meidän nuori perhe siis syntyi pikkuruisen tyttösen tullessa maailmaan 2 viikkoa etu-ajassa tammikuussa 2012 Joensuun keskussairaalassa. Todella mahtipontisen suuri elämänmuutos tää meille molemmille oli siks että kun saatiin tietää raskaudesta nii oltiin seurusteltu Lauran kanssa n. puoli vuotta ja molemmat oltiin vasta täytetty 17v eikä kummatkaan oltu ees omillaan asuttu pitkän aikaa. Mutta sitäkin suuremmalla ilolla ja jännityksellä tätä perheenlisäystä alettiin oottamaan kohan nyt nimeltä mainitsemattoman tulevan isän villistä tunnevuoristoradasta päästiin yli (Ekat vauvanvaatteet ostettiin kirpparilta 2pv varmistumisen jälkeen : p).

2 kommenttia:

 1. Onnea teille molemmille aivan ihanasta tyttösestä! Hän ei ookaan ku muutaman viikon meidän poikaa nuorempi. :) Vaikutat kyllä todella kypsältä tyypiltä ja uskon että pärjäätte oikein hienosti! Ei kannata välittää sellasista jotka katsoo kieroon, olkaa vaan ylpeitä pikkuperheestänne.

  Tässä yks kirjotus mun blogista, missä vähän pohdin nuorena lapsen saamista. :) Itse oon 22-vuotias, mutta silti ihmiset välillä ihmettelevät kuinka nuori olen, mikä on outoa.

  http://eemijaanus.blogspot.com/2012/04/passien-noutamisia-ja-pohkoja-tateja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Onhan nuita nyrpeitä mulkauksii tullu mut mitäpä niistä välittämään. Se nyt ei oo ihme että myö saahaan nuita tuijotuksii mut toi sun juttu on tosissaan jo aika naurettavaa :O On muute hauska ku voi lukee kirjotuksiis melkeen saman ikäsestä muksusta :D

   Poista