perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kuvii ja muuta.

Ihan vaan kuvii koko perheestä :)

Kesä -11

Joulu -11 ja Laura viimesillään :)

Jaffa pallero : P


Toinen niin pieni :>


plääää!

Amppari :DRankkaa elämätä
äidin ja lapsen leikkihetki <3
vaipanvaihto on kivaa :D

Mansikka :)


relax : P
helistin helkkää ja kaikil on hauskaa

selvästi tiukka vasen koukku lähestymässä kohti naamataulua..


Isi, Sofia ja hänen hyvä ystävänsä.....
|
|
|
|
\/

...PEKKA NALLE
Kuten varmaan kuvista näkyyki nii Sofia on tosi ilonen ja tyytyväinen lapsi vaikka tietysti välillä tuleeki kiukkukohtauksia. Sofia tykkää hirveesti leikkiä lattialla ja rymytä vapaasti ja viihtyykin parhaiten siellä tai sitterissä pälyillen ja virnistellen eikä tosiaankaan oo mikään sylivauva : P
Sofia tykkää kovasti virnistellä ja selitellä paljon ja yrittää nauraakin kovasti mutta loppujen lopuksi siitä tulee vaan epämääräsiä kurkkuäännähdyksiä. Lattialla Sofia osaa jo aika hyvin kierähtää mahalta selälleen molempiin suuntii vaikkakin useimmiten kovan työn takana se onkin, ja jalkojakin nostellaan kattoon oikeen urakalla. Nyt Sofia on hirveän kiinnostunut käsistään ja tutkiikin niillä paljon suutaan sekä äitin hiuksia, koruja ja naamaa :)

Sofia on aina syöny hyvin ja se näkyy käyrissäkin vähän ku pituus/paino käyrä näytti eilen neuvolassa n.+25% mutta mitä niistä hirveesti välittämään tai ainakaan huolestumaan, hyvä vaan ennemmin että syö eikä oo ainakaan aliravittu :D Pienempänä Sofia söi yleensä noin kahden tunnin välein päivin sekä öin mutta nykyään ollaan onneksi saatu sitä venytettyyn jonka myötä annoksetki kasvanu ja yleensä syödään n. kolmen tunnin välein ja välillä jopa neljän ja yölläkin herätään korkeintaan vain kaks kertaa. :)

Eilen meillä oli tosiaan 3kk neuvola, ja Sofia Painoi 6295g ja oli 57.4cm pitkä. Joten Sofia oli kasvanut kuukaudessa viime neuvolasta melkein kilon ja pituutta kolmisen senttiä.
Eilen otettiin myös kolme rokotetta, yksi suun kautta ja kaksi piikillä joka tietenkin oli hirvee kokemus ja paniikkihan siinä iski pienelle. Ilta meniki sitte oireetta mutta tänään sitten maha ei tahtonu päivällä oikein toimia kunnes saatiin vaippalastillinen väännettyä ulos jonka jälkeen sitten ollaan oltu vähän väsyneitä mutta ei sen kummempaa ole ollut. :)

8 kommenttia:

 1. Moikka! Ootte aivan mielettömän suloinen perhe ja haluan toivottaa teille kaikkea hyvää!

  Voisitko lisätä blogisi Blogilistalle, niin olis helpompi seurata sitä kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin ja Sofia on nykyään oikee "touho-täti" kun ei malta pysyä hetkeäkään paikallaan jos on vähänki virtaa :D lisäsin listalle :)

   Poista
 2. voooi ku sulonen :))))

  - http://kixi-w.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihana perhe, nuita pikkusen kuvia ku kattelee, ni itellä vauvakuume vaa kasvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja onnea siullekin tulevasta perheenlisäyksestä :>

   Poista