tiistai 6. elokuuta 2013

Löysäily seis ja uutisia!!

Terve!

Ja vilpittömimmät pahoitteluni kirjoittamattomuudestani. Olen laiskotellut viime aikoina mikä sai alunperin alkunsa siitä kun muutossa touko-kesäkuun vaihteessa kone sano ittensä irti kun ei suostunut toimimaan täällä kokeillessa. Sen jälkeen kyllä saatiin lainaan tabletti jolla tätäkin kirjotan mutta netin tuloon meni kaks viikkoo jonka jälkeen oonki tässä kesälomaillu (laiskotellu) kirjottamisessa mutta nyt se saa luvan päättyä!!!

Nyt ensin lyhyesti (näinkin myöhässä) lupasin kirjoittaa äitienpäivästä jolloin mentiin edeltävänä päivänä anopin luokse yöksi jossa vietettiin seuraava päivä ja mie kokkasin äiteille äitienpäiväaterian jolla ylitin kokkaustaitoni ainakin omasta mielestä vaikkei monimutkanen ruoka ollukkaa. Oli marinoitua porsaan kasslerpihviä uunilohkoperunoilla ja coleslaw:lla. Hyvää oli ja kuvaki jopa on mutten voi sitä enkä mitään muutakaan kuvaa lisätä ku ei saa siirrettyyn kameralta tähän tabletille, pahoitteluni siitä. Mutta nii oli oikein mukava äitienpäiväviikonloppu meillä :)

Ja niin, sen jälkeen tosiaan muutettiin tähän kämppään josta aiemmin jo kirjotin ja on kyllä oikein mukava kämppä ollut. Sofialla on nyt erittäin hieno huone  kun Laura on sen nii hienosti sisustanu ja Sofiaki tykkää hirveesti ku saa sotkee rauhassa ja on tilaa leikkii.
Ja meillä on vaatehuone! Se se on siisti, ja muutenki tää on oikein mukava ku on paljon tilaa ja ku on ekassa kerroksessa on nii on helpompi kulkee ja tää on paljon paremmin suunniteltu nii ei oo hukkaneliöitäkään.

Sofia on oppinu paljon etenki uusia sanoja, muunmuassa "laskemaan":yyshi, kaaishi, neejä, iishi, kuushi, seisse, kaesha, yeshä jeeeeeee! (tai jotain sinne päin..) ja tämän se oppi leijonalelulta joka laskee kun sille syöttää palloja...
Sofia on myös entistäki kovempi tanssija ja tällä hetkellä meillä on ti-ti nalle buumi päällä ollu jo jonku aikaa ja sitä pitää kattoo harvase päivä..
Myö ollaan käyty kans rannalla pari kertaa ja Sofia on oikee vesipeto, ku ekallaki kerralla se syöksy päätä pahkaa veteen leikkimään ja just tänään Sofia sai mummolta oman uima-altaan jota pitää tässä joku päivä testata..

Muuta sen suurempaa ei ookkaan tässä tapahtunukkaan paitsi viikonloppuna oltiin Lauran kaa viettämässä hurjaa vapaa-aikaa ku käytiin rokkailee kuopio rockissa yhen kaverin kans ja Sofia oli sillä aikaa viettämässä mummolomaa ja oli kyllä kummallista olla vapaalla pitempään ku vaan yhen 
illan.. Mutta iha hauskaa kyllä oli ja etenki Kaija Koo oli aivan huippu livenä (kyllä, kaija on hyvä ja piste) :D

Mutta siinäpä näitä menneitä mutta nyt onki se aika kääntää seuraava sivu tässä eepoksessa sillä ylihuomenna keskiviikkona on ensimmäinen päivä kun jäädään Sofian kaa kaksin kotiin ja Laura lähtee kouluun!! Tämä kylläkin varmistui vasta tänään Lauran koulun sählinkien takii ja nyt päätinkin että aika ottaa itseään niskasta kiinni että teitä varmasti kiinnostaa tää aika kun jään oikeesti koti-isiks että millasta se sit on. Joten seuraavat 5kk ennen armeijaan lähtöö pyrin tässä päivittelee useammin ja yritän ees jonkunlaista kuvaa antaa millasta meillä täällä on. Voi toki olla että iso osa ajasta menee siihen ettei tehä mitään erikoista ja ollaan vaan kotona mutta jospa sitä jotain tekemistä keksii.. :)

Mutta tässäpä tätä tekstii alkaa olla tälle kertaa. Pahoittelen tosiaan kuvien puuttumista teknisten ongelmien takia mutta jospa tähän ratkaisu vielä keksittäisi..
Siispä ensi kertaan joka onki sitten ensimmäisiä koti-isi kuulumisia :P

1 kommentti:

  1. Jee viimeinkin postaus ! :)
    Voisko Laura kirjoitella myös, vaikkapa fiiliksistä koulun alkaessa yms ? (:

    VastaaPoista