maanantai 10. maaliskuuta 2014

Astetta jännempi viikonloppu.

Täällä taas..

...junassa menossa kohti Lapinjärveä ja koulutusjakson toista viikkoa ja tässä joutessani aattelin kirjoitella viikonlopun kuulumisia. :)

 IKEA-reissu

Vihdoinkin pystyttiin tekemään se kauan haaveiltu reissu IKEAn ihmeelliseen maailmaan ja on se kyllä jännä paikka..
Eli tosissaan lähettiin minä, Laura, Sofia ja yhden meidän kaverin kanssa ajelee porukoitten autolla lauantai aamuna niin että keretään Ruoka-aikaan sinne syömään lihapullia joista ollaan kehuja kuultu ja hyviähän ne oli. :P

Ensimmäine ihmetys tuliki sitte ite kaupan puolella vastaan ku siellä on nii erikoinen tsydeemi että saat kynän ja paperin käteen mihinkä merkkaat ostokset hirrrrveen pitkän käytävän varrelle rakennetuista mallihuoneista kokonaisuudeks kalustettuna. Ja ei jumpe miten uskomattoman tarkkaan ne oli tehty keittiön kattauksia myöten. 
Aluks oli hyvin kummallista että voi sinne vaan mennä kiertelemään ja ihmettelemään ympäri kämppiä, ihan niinku ois toisten koteihin menny hölmön näkösenä pälyilemään.
Ja ei hyväne aika miten pitkä se osasto oli. Loppupuolella aatteli jo että nyt kyllä mennään jo jossain Iisalmen kohilla ku ei se tuntunu ikinä loppuvan. Sofiakaan ei jaksanu kärryn kyydissä istuu pitkän automatkan päälle koko sitä lenkkiä nii hälläki riitti ihmetystä ku pääs sinne kirmailee ympäriinsä, etenki lastenmaailmassa joka oli täynnä leluja sun muuta hauskaa. 
Tuli sitä sit merkintöjäki listaan jonkun verran koha pääs alun ihmetyksestä yli ja muisti mitä sitä tultiin ehtimäänki mutta niistä kohta lisää..

No, sit kierroksen jälkeen pitiki mennä kerros alaspäin seuraavalle osastolle joka oli jo vähä tutumman mallinen ja käytävän varrella oli hyllyt notkuen tavaraa huoneosastoittain. Ja ei hitto että se paikka on ovela ku siellä on niin paljon kaikkee pientä kivaa ja niin halvalla että sieltä teet väkisinki tosi paljon pieniä heräteostoksia taukoomatta. Lopulta sieltä käppäilet sitte ulos iso kärry täynnä kaikenlaista pikkutavaraa ja rompetta.
Siellä Sofianki vauhti vielä vaan ylty ja oli mahoton räpelötautinen eikä meinannu ollenkaan pysyy mukana sen vauhissa enää eikä varmasti suostunu kärrin kyytiin. Vähän rupes jo pientä kiukuttaaki ku alko nälkä tulla ja väsyttää ku kesti siellä niin pitkään eikä ollu päikkäreitäkään kerenny vielä nukkuu.

Sieltä päästyä sitten tultiin viimeselle osastolle ennen kassoja, nimittäin varastoon.
Se oli ihan tajuttoman kokonen halli ja ei ois ikinä uskonu että niitten aiempien osastojen jälkeen vois ikinä mahtuu semmosta enää siihen rakennukseen..
Mutta nii, Siellä piti sitte aiemmin kirjotetusta listasta kattoo ja ettii paketit hylly numeroiden mukaan toisen kärrin kyytiin, jonka jälkeen koko tavaran paljous kärrättiin kassojen kautta ulos.

Sitten välipalan jälkeen oli aika herkkutorin kautta lähtee kotia kohti ja aika nopeesti väsymys vei voiton pienimmästä shoppaajasta ja hää nukkuki sit koko matkan melkein Joensuuhun asti..


Ja tietysti vaikka illalla väsyttiki ihan kivasti nii pakkohan se oli kotona päästä kasailee kalusteita loppuillaks. Sit seuraavina päivinä vielä sisustustarraa ja hyllyjen porailua seinään ja tänä aamuna oliki kaikki valmista. :)
Ja pahoitteluni ei oo kuvia ite IKEAlta ku unohettiin kamera ottaa mukaan..

Tuli parit hyllyt...

...jakkara Lauralle...

...sohvapöytää, sisustus tarraa..

...ja hoitopöytä tulokkaalle.
Ja sunnuntaina huomaski että on jotain tullu tehtyäki ku Lauralla oli paikat kipeenä mahan kanssa kävelemisestä ja miulla selkä kipee vissiin ajamisesta, jota en kyllä ymmärrä ku on mm. Helsinkiin ajanu samasella autolla ilman mitään vaivoja.. Vanahaks jo tulloo...

Rakenneultra

Tänään oli aamulla sitten toi rakenneultra ja arvatkaas mitä..? 
Meille näyttäs olevan tulossa toinen kappale rinsessoja! :D
Toki varmakshan ei voi sanoo mut näin oli Sofianki kohalla ja hänhän sieltä tuli.
Myö jo kerettiin tehä pitemmän ajan mietintöjäki että mite hyvä ku tulee toinen tyttö ku ehkä varmemmin tulee siskoksista kavereita ja Sofiasta tulee sit semmone suojeleva isosisko ja helpompi on jakaa huone tarvittaessa siskoksille ym. ym. :D
Mut nii kaikki oli kunnossa ja kasvaa normaalisti. Edelleenki vaikuttaa vähä chillimmältä tyypiltä ja näytteli hyvin kaikki paikat mitä piti mitata ja kattoo.
Ja myö ei tiietty ees siitä mut nykyään on mahollista nähä 4D kuvaa ainaki Joensuussa jos vaan uudempi kone sattuu olee. Ja saatiinki sitte oikein hyviä kuvia mukaan:

Profiilia. Käsi ei tahtonu siirtyy naaman eestä :P

Sormetki esitteli hienosti :)

Jalkoja piti kovasti ristissä, mahassa jo oikeet elkeet :-D
Kuvat ei oo kovin hyvälaatusia ku tabletilla otettu mutta kyllä niistä selvää saa.

Voi jumpe ku ei niinku yhtään enempää malttas oottaa tän tyypin syntymistä taas tän jälkeen, Sofianki vauva-ajasta on nii pitkä aika jo ja se mäni nii nopeesti. Tällä kertaa on vähä kokeneenämpi nii nauttii vielä varmasti eri tavalla siitä ajasta ku on vielä ihan pieni. Ja ois jo nii kiva ku sais tietää millasta on olla kahen kaa ja ylipäätäsä mitä on ku on kaks lasta. onneks ei oo ku puolet enää jälellä. :P

Mutta joo tää kirjottaminen nyt vähä junamatkan yli ja oon jo täällä sivari keskuksella ollu jo puolisen tuntia ja alkaa korkee aika olla ruveta nukkuubjoten öitä vaan siis. :-)

Ps. En ole hidas kirjottaja... :]

4 kommenttia:

 1. Voi että, paaaaljon onnea isille ja äitille tulevasta rinsessasta!! Jos teillä on vielä tallessa Sofian pieniä vaatteita niin taas yksi etu tyttölupauksesta, ei tarvitse kokonaan uutta vaatevarastoakaan hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Joo onhan ne ja niitä kyllä riittääki :P mut vaikka niitä onki paljon nii silti tekis hirveesti mieli käyä vähä ostelee jotain vaikkei todellakaan oo tarve :D

   Poista
 2. Kiva postaus ja kivoja huonekaluja löysitte! :) Kannattaa muuten vaihtaa tätä blogin fonttia vähän selkeempään, tätä on aika vaikea lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) no hitsi, mie ku niin tykkään tästä ku tää on jotenki nii rennon letkee mut pitää kattoo jos löytys joku toine :P

   Poista