keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kadonneen inspiksen etsiskelyä.

Eipä tullu aiemmin mieleen..

..että oishan tuota voinu ittestäni ilmotella kun tätä taukoo tässä ollunna mutta tosiaan, mitään ei oo sattunu kaikki ollaan ehjiä ja Laura yhtenä kappaleena jos joku sellasta on miettinyt.
Oon tässä yksinkertasesti pitäny taukoo ihan vaan sen takia kun on toi inspis kirjottaa hävinny pahemman kerran eikä tuota oikeen taho hirveesti vielä toistaseks näkyä.

Mie oon tällä välillä kotiutuna sieltä koulutusjaksolta ja kuukauden päivät oon nyt täällä keskussairaalalla ollu töissä potilaskuljettajana. Lauralla alkaa mahalla olla jo aika lailla kokoa ja tyyppi vetää siellä mahotonta rallia joka päivä. Sofia on viime aikoina kehittyny aivan tajuttomasti puhumisessa ja nykyään sen kaa voi jo jollain tasolla keskustella kaikenlaisista asioista, ja leikit on nykyään paljon mielikuvituksellisempia jos näin voi sanoa..

Teiniäitejä ollaan tässä kans pikkusen kuvailtu ja siihen liittyen kannattaa tässä kevään mittaan olla tarkkana, vink vink..

Mutta tän enempää en tässä nyt rupea jaarittelemaan, enköhän mie tässä kohta puoliin johonkin väliin kirjottele enemmin kuulumisia ja yritän herätellä itteeni tähän hommaan taas.
Ehdotelkaa toki kirjottamisen aiheita jos mieleen tulee nii jos tämä tästä vaikka sitä kautta virkoaisi..

Mut hei, klara vappen vaan kaikille ja palaillaan taas :)

2 kommenttia:

  1. Mitä teille kuuluu? Ei ole postausta ollut pitkään aikaan ja kiinnostaisi kuulla kuulumisia : ))

    VastaaPoista
  2. Joko teidän pienempi tyttö on jo syntynyt? :)

    VastaaPoista