maanantai 7. tammikuuta 2013

Isän kotiutus!?

Laura löys Sofialle tosi tyylikkään hatun :D


Nalle Puh on hassu :p

Sellasta vaan tässä..

että ku mie jo aiemmin oon todennu nii ens syksynä meillä on siis semmonen tilanne että Lauran ois tarkotus lähtee kouluun ja on ollu vähä mietinnän alla että yrittäsinkö mie saaha töitä ennen armeijaa vai jäisinkö kotiin Sofian kaa. Nii miusta on ruvennu ehkä pikkuhiljaa tuntuu että vaikka kuinka vois olla ehkä viisasta ees yrittää hankkii töitä nii voisin kuitenki suosiolla jäähä ihan vaan kotiin.
Ku kuitenki sitte ku meen armeijaan nii ei miulla tuu olemaan hirveesti aikaa olla kotona eikä etenkään Sofian kaa nii miks en mie olis sillon ku on mahollisuus. Ois niin kiva kokee millasta se on ku ei sitä tälleen voi käsittää ku ite on koulussa ja Laura kotona kaiket päivät, mitä mie arvostan suuresti ja kohtahan hää on vuodenpäivät tehny täyttä työpäivää kun mie oon ollu koulussa.
Itseasiassa sitä on just tässä mietittyki ku mie en oo tässä vuoden aikana ollu kertaakaan Sofian kaa koko päivää kahestaan. Osan päivää kyllä mutta en mitään 8 tunnin päivää.
Ja oispahan varmaan Sofiastaki kiva viettää isin kaa aikaa ennen ku oon pitkän aikaa poissa kotoo ku ei ees voi tietää jos vaikka joutus pitempääki ku puol vuotta hajoilee niihi aamuihin.. :s

Sen mie kyllä uskon/tiiän vaikkei kokemusta oo nii ei se mitään lomailuu oo olla kotona muksussa kiinni 24/7. Kun vaikka seki huima muutaman tunnin pätkä mitä välillä Sofian kaa kaksistaan oon ei ookkaan pitkä nii kyllä siinä tekemistä riittää vaikka mukavaaki on. Tuossaki joku aika ennen jouluu oltiin Sofian kaa silleen että Laura oli äitinsä kaa kaupungilla sun muuta muutaman tunnin nii oli se jännää ku ei tosissaan ollu ketään muuta ku pieni suuri pallero jolle ku selittää nii vastauksista ei hirveesti ymmärrä.. :) Siitä Lauraki on sanonu että ku ei sillo oo ketään kenen kaa jutella tai mitään..


Liekköhän nykyään ihmiset ees aattelee ylipäätänsä niin että naisen homma on olla kotona ja miehen töissä hankkimassa elantoo. Ei sillä kyllä armeijan jälkeen aion ja pitää jo töitä hakea ettei lopun ikäänsä tuilla jää elämään mutta koha tässä mielenkiinnosta pohtii.
Eihän se ees taija ainakaan mikään tabu olla tai mitään nykykulttuurissa että miehen sijasta nainen lähtis töihi ja päinvastoin. Harvinaisempaa se tietysti on mutta miksei vois olla nii että seki yleistys pikkuhiljaa ku jos miettii nii kyllähän tietysti etenki vauvavuos menee enemmän äitissä kiinni mutta myöhemmällä iälllähän ei mitään semmosta sidosta oo oikeestaan, paitsi tietysti tunnetasolla. :) Miun mielestä ainaki isä voi jäähä kotiin siinä missä äitikin eikä siinä mitään sen kummosempaa oo, ja mistäs sitä ikinä tietää vaikka meilläki ois joskus niin vaikka en kyllä usko mutta eihän sitä tiiä mitä tässä elämässä vielä tulee tapahtuu. :)

Hieman on ehkä isoja myyrylän lelut vielä..

Mutta joo minäpä tässä luovuttelen tältä erää, tänään oli jo aiemmin vähä menoa ja meininkiä ku oli veljenpojan synttärit ja Sofialla tais vähä mahaan käyä nii oli vähä kiukkunen ja vähä levottomasti nukku aluks tossa yöuniaan mutta tais onneks panadoli ja maito auttaa kivasti ku nyt tyytyväisenä tuolla koisii..


Barbapapan nielaisema

Nii ja hei Sofiahan täyttää tasan viikon päästä ykswee!! hui kamala ku aika menee nopeesti.. Siitäpä varmaan sit ens kerralla lisää.. :p ja vähänhän tää taas venähti mutta no, huomenna myöhänen aamu koulussa nii ei nii hirveesti haittaa :D

4 kommenttia:

 1. Eikä toi viimenen kuva! :DD Ihana.

  Todella hieno juttu toi, että olisit inttiä edeltävän ajan kotona. Oon ihan samaa mieltä, että ei se enää oo sukupuolesta kiinni, ja että se olis arvokasta aikaa sekä sulle että tytölle. Go for it!

  Naurettiin omalla kohdalla jopa, että jos miehetkin vois olla raskaana niin meille tulis tänä vuonna vauva kun mä naisena oon töissä ja mies kotona gradua kirjotellen, ihan hyvin hän vois siinä synnytellä menemään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvin monipuolinen on joo toi säkki :D
   kiitos kannustuksesta :)

   Noo mie en kyllä ehkä suostus tommoseen mutta mikäs siinä tietysti jos pystys :D

   Poista
 2. Heips!

  Löysin tämän sun blogis hetki sitten ja kuulostat varsin fiksulta mieheltä!
  Mä ehdottomasti suosittelisin sua jäämään kotiin, töitä ehtii koko elämänsä tehdä, mutta lapset on pieniä vain hetken. Ja varsinkin, kun oot miettinyt asiaa niin kannattaa kokeilla, ei jää sitten harmittamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niinpä, niin sitä varmasti kerkee :D ja ku kuitenki sen jälkeen menee taas ainahi puol vuotta siitä ajasta pois..

   Poista