tiistai 15. tammikuuta 2013

Miten nii muka ei vauva enää??


Missä välissä se vuos muka meni?..

Nyt on kyllä joku kuukaus jääny välistä. Varmaa on vielä heinäkuu tai jotain..
Tasan vuos sitte tähän aikaa oltiin vasta päivä ihmetelty osastolla semmosta alle kolme kilosta nyyttiä joka vaa mötkötti ja heilutteli sormia ja minut häädetty kotiin nukkumaan vaik ei yhtään ois huvittanu ja harmitti iha pirusti lähtee.
Ja nyt tuolla sängyssä pöhisee tommonen kymmenkilonen vauhtiveikko joka bilistää taaperokärryllä ku viimestä päivää eikä tänään neuvolassakaan hyvä jos hetken maltto olla paikallaan.
On se outo ku vaikka ennenki ku on aina kuullu että se aika menee iha hullun nopeesti vaikka itelle vuos on tuntunu niin pitkältä ajalta nii nyt ku omalla kohalla oli ensimmäinen vauvavuos nii kyllä se ihan oikeesti menee. Ei voi ees uskoo miten nopeesti ku miettii vielä taakse päin miten kaikesta kuitenki on niin pitkä aika esim. ku Sofia oppi kääntymään tai selittämään tai vaikka maisto ekaa kertaa kiinteitä ruokia.
Niin kummallista että nii lyhyessä ajassa voi kehittyy niin paljon, ja aina se tuntuu iha yhtä hurjalta ja jännältä ku tulee joku uus asia ja aina neiti tekee vanhemmistaan hirmu ylpeitä pikku pallerostaan. :)
En usko että kovin moni tän ikäne jätkä innostuu siitä että vauva saa pikkuvarpaansa suuhusa... :D


toinen nii pieni :]


Kesän ja syksyn ajalta ei oo paljoo kuvia ku ei oo vielä saatu pelastettuun niitä miun koneelta ku se on totaalisen rikki mutta tossa nyt suunnilleen vähä sieltä täältä kuvia :)

Ei vaan niinku käsitä mitä kaikkee onkaan kerenny tapahtuu ja mitä tähän ekaan vuoteen on mahtunukkaan.
Ja se oikeesti on kasvanu jo isoks tytöks.. Kohta sitä saa jo taluttaa kouluun ja hätistellä poikia kimpusta..
No jos nyt ei sentäs.
Mie oon kyllä oottanukki Sofian taaperoaikaa ja että se käppäilee ja rupee opettelee pikkuhiljaa sanoja ku seki on nii hassuu aikaa vaikka ois seki ihan kiva jos kuitenki ois vielä semmone ihan pikkunen sylivauva mutta mitenkä tuon kasvua estät. :)

Siitä tuliki mieleen ku myö ollaan Lauran kaa mietitty että entä jos joskus haluiski toisen lapsen, ei tietenkään ois piitkään pitkään aikaan mitenkään ajankohtasta ku Laurallaki koulu ja mulla intti käymättä mutta kuitenki, nii mihin aikaan teillä on päätetty ekan jälkeen hankkii toinen tai millon haluaisitte tai kannattaisi ja mitkä asiat siihe teijän mielestä vaikuttaa esim. lasten ikäero tai meillä se että myö ollaan hirmu nuoria vielä?
Ois kiva kuulla ihan vaa yleisiä mielipiteitä ja kokemuksia ku ollaan sitä pohdittu tässä. :)

Mutta tämäpä tällä erää tässä, ens kerralla lisää sit tästä uutukaisesta taaperosta ja varmaan sen synttäreistä luultavasti :p Vi ses.

14 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tyttö sieltä on kasvanut ja onnittelut 1v johdosta!!
  Kaihoten sitä katselee aikaa, jolloin olivat vauvoja ,mutta kyllä tuo koululaisikäkin on aika mukanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) miusta jo tuntuu että kohtahan tota saa jo sinne kouluunki taluttaa ku nii iso tyttö jo on :D

   Poista
 2. Hauska blogi :) Ihanan erilaista, eikä vaan aina näitä mamma blogeja.

  Meidänkin "vauva" on vähän vajaa 2vuotta, ja nyt vasta ollaan toista alettu harkitsemaan :) Meillä tosin vähän eritilanne kuin teillä. Itse olen 23v ja mies 28v.

  Teinä ehkä odottaisin että Laura saa koulun käytyä loppuun ja sinä pääset armeijasta pois ja saat töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Joo siis ehottomasti jos myö vielä joskus toine halutaan nii se on varma että on koulut ja intit on oltava ohi :)

   Poista
 3. Voi että ku voi jollain olla syötävän suloset silmät! :)
  Tsemppiä sulle koti-isyyteen ja molemmille teille jaksamisia, sitte ku sun armeija koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) onhan ne joo hyvin hurmaavat ;P

   Poista
 4. Hei, oot jatkanu kirjoittamista! Aloin seuraamaan tätä blogia joskus aikanaan, mutta sitten ei tullu pitkään aikaan päivityksiä ja mietin jo, että ei kai teille ole sattunut mitään. Mut hyvä ettei ole :) Kivoja kuvia, noi Sofian silmät on niiiin kauniit! Ihana pallero :) Kaikkea hyvää teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) nii siis jos et oo lukenu tuota marraskuun ekaa kirjotusta nii se tauko johtu ihan vaan miun aikaansaamattomuudesta :P ei sen kummempaa oo sattunu :D

   Poista
 5. Löysin tämän blogisi vasta nytten ja luin kertaheitolla lävitse. Ihana lukea isän näkökulmasta asioita mitä itsekin koen kun onhan mulla vähän nuorempi mutta pian 1v täyttävä poika kotona piristämässä. Mutta siis aivan loistava blogi! :) Tuohon seuraavaan lapseen/sisaruksen hankkimiseen, olen miettinyt aivan samaa että olisi kiva saada pienellä ikäerolla mutta kun koulu käymättä niin ehkä sitten vasta, mutta näin itse harkitsevana se 3v kuulostais aika hyvältä ikäerolta omassa tilanteessani. tsemppii koti-isyyteen syksyyn ja jatka samaa rataa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja jaksamista sullekki ja perheelles :) Nii sama tilanne se about meilläki on nii aikasintaan just ajassa se varmaa ois mahollista jos niin päättäs..
   Myöhä ollaan suunnillee yhtä pitkään kirjoteltu jos ei miun taukoo lasketa :D

   Poista
 6. Sofialla on ihan Lauran silmät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on, ja on se muutenki ton luontasen suloutensa periny äitiltään :>

   Poista
 7. NeviCurative is nicely-recognised for its antioxidant
  homes. Inspite of the point that they will not harm
  and trigger ache, people use to remove them.

  Feel free to surf to my webpage - dermatend skin tag removal

  VastaaPoista