tiistai 19. helmikuuta 2013

Suuria ja vähän pienempiä asioita
1v 1kk 1pv

Sen luvun tullessa Sofian mittariin päätti neiti tehä jotain uskomatonta. Se nimittäin otti ja lähti tepastelee, käppäilee, tallustaa, kipittää eli kävelee!! ja hyvä että malttaa muuta tehäkkään ku kirmata ympäri kämppää ku on nii siistii ku pääsee minne vaa ilman minkäänlaista tukee tai nelivetoo. Lauraki jo tänään harmitteli ku olivat päivän kahestaan eikä "Sofiaa kiinnosta enää leikkii äitin kaa" ku bilistelee vaan. :P
Voiko olla mitään hassumpaa taas ku tommone ihmisen pienoismalli kävelee ympäri ämpäri ja jännittää ku on nii uutta ja ihmeellistä. :D
Kaikkiha lähti siitä ku Sofia on jo jonkun aikaa kävelly tukea vasten tai kädestä/sormesta pitäen nii myö kokeiltiin "sormikiellolla" että uskaltasko hää koettaa lähtee iha ite. Kohtahan se sit rupes kiinnostaa että mitenhän siinä kävis jos lähtiski ja alottiki ihan vaan askeleen parin matkoja ottaa ja pikkuhiljaa se välimatka piteni ja lopulta uskalti jo useemman askeleen ottaa.
Sitten tarpeeks rohkeutta kerättyä varmaan päätti että nyt hän lähtee ja varovasti kulki huoneesta toiseen ja takasin ja olohuonetta ympäri ja koko ajan meno muuttu varmemmaks ja tasasemmaks ja vaikka aluks piti ottaa välillä vähän tukee seinästä nii seki jäi nopeesti pois ja tallusteliki varmaan pari tuntia ennen ku voimat alko loppuu ja piti päästä yöunille. :)
Nyt sit ollaan kolme päivää kirmailtu ees sun taas aina vaan varmemmin ja tänään on kuulemma ollu hyvin hauskaa kulettaa tavaroita etenki kaukosäätimiä paikasta toiseen. :D

Tässä vähän perjantain menoa kun oli jo reenattu kovasti:


Nyt on tuostaki kehittyny jo ihan sikana ja vauhtiki on paljon huimempaa :D

Marjoja nams
Hyvä oli kyllä ku Sofialle nous eilen aamulla kuumetta lähemmäs 38 astetta ja oli vielä tänäänki aamulla ollu,  nii kerittiin jo miettii että onkoha vaa flunssa iskeny jostain tai ei kai vaan korvatulehus uusiudu mutta ihan päin mäntyä tais mennä arvaukset ku Sofialle oliki puhjennu kolmas hammas! Pitkään sitä saatiinki oottaa ku se oli melkein pinnalla jo pitkän aikaan ja näytti olevan puhkeemaisillaan mutta ei vaan tahtonu tulla ikenestä läpi. Nyt on sit kaks hammasta allaalla ja yks ylläällä ja toista jo ootellaan ku pilkistää pikkusen jo :)

Mutta eipähän tässä tämä mutta loppuun vielä Sofian konsertti ja sen myötä lukemisiin:


14 kommenttia:

 1. apua, ihana toi lauluvideo :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D toinen Sofian biisi on muumi tunnari ku se lähtee soimaan nii kuuluu paapaapaa ku Sofia tunnistaa sen :P

   Poista
 2. Voi että toinen osaa olla niin suloinen!

  VastaaPoista
 3. Oot varmaan kuullu monelta, mut vaikutat oikeesti aivan älyttömän hyvältä isältä sun lapselelle. Suunnaton kunnioitus ja arvostus nousee sun kaltasia ihmisiä kohtaan, ei häpee sitä mitä on ja jaksaa välittää rakkaistaan. Teillä on ehkä maailman kaunein lapsi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, yritän ainahi olla nii hyvä kun pystyn :D
   Mitäpäs sitä häpeemään semmosta mistä on todella ylpee että on jotain nii hienoo saanu aikaan. :)

   Poista
 4. Terveppä terve :)

  Mä oon ite 16 vuotias ja tulossa isäksi, eli kohtalotovereita ollaan. En oo kyllä kovin monen muun teini-isän kirjottelevan blogia ja tää sun blogis rupes kiinnostaa. Olis kiva vaikka vertailla kokemuksia, kun ei itelläni oo kaveripiirissä yhtään teini-isää tai -äitiä.

  Oon itekkin ruvennu pitämään blogia ja mun avovaimoni on nytten yhdeksännellä viikolla. Syyskuussa 25. päivä olis laskettu aika, ja mä taidan ollakki sitten sun länsisuomalainen vastine, kun oon Etelä-Pohjanmaalta kotoisin :)

  Linkki sitten siihen mun blogiin: http://teenagebecomingdad.blogspot.fi/

  Oon sen justiin eilen illalla alottanut, olin vähän väsynyt eli jos löytyy kirjoitusvirheitä niin tietää mitä syyttää :D

  On tuo Sofia kyllä kaunis lapsi. Onnea teille tulevaisuuteen ja muutenkin, ja sulle myöhemmin työnhakuun :)

  Kiittää ja kumartaa,
  Teen Age Becoming Dad, Mika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Jännää en ookkaa ainut :D
   Joo miulla oli kanssa sama homma sillon ku rupesin miettii tän blogin kirjottamista etten löytäny yhen yhtä blogii tai mitään muutakaan nii piti alottaa ihan puhtaalta pöydältä.
   Voi teillä ku on noin alkuvaihe vielä menossa nii ette tiiäkkään mitä teillä on vielä eessä, loppuraskaudella ja etenki sen jälkeen :P

   Mut mahtavaa että ootte päättäny että teistä on ryhtymään vanhemmiks ja otatte näinki suuren vastuun harteillenne. Kunha vaan seisotte tekojenne takana ja luotatte itteenne nii kaikki tulee menee hyvin. :)

   Kiitos paljon ja kaikkee hyvää teillekki, ootan innolla että pääset vauhtiin tossa kirjottamisessa. :D

   Poista
  2. Kiitos :)

   Kunhan päästään eteenpäin ja kohti laskettua aikaa niin teksiä tulee olemaan yhä enemmän ja enemmän :) vaikka se ei musta aina päälle päin näy, niin oon kyl aivan innoissani asiasta. Viimestään parin viikon sisään tulee uus teksti :) sä tiedät sen tunteen kun odottaa sitä sen nyytin näkemistä sitte ku se syntyy vaikka siihen oiski se 30 viikkoo :)

   Kiittää ja kumartaa,
   Teen Age Becoming Dad, Mika

   Poista
 5. Jussiiiiiiii, millon sie kirjotat taas? Mie ootan kuulla, millasta työn elämä siel on.

  Onko jonkinlaista systeemiä millä voitais jutella ja jakaa kokemuksia myös sillä tavalla, jotta kaikki eivät sitä välttämättä näe?

  Kiittää ja kumartaa,
  Teen Age Becoming Dad, Mika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö no ei millään pahalla mut mie en haluu jakaa miun yhteystietoja mitenkään kenellekään ja pitää tän ihan tässä blogissa vaan..
   mut toki miun puolesta täällä voidaan kyllä jutella ja kommentoida puolin sun toisin et ei siinä mitään tai jos joku mietityttää tai jotain haluut tietää nii saa kyllä kysyy. :) tai vaikka jos jostain tietystä aiheesta haluu nii voin kirjottaa ihan enemmänkin :P

   Poista
  2. Okei, sopii mulle. Ymmärrän sen ettet haluu jakaa yhteistietoja; kun kerran ne antaa, niitä ei voi poiskaan ottaa.

   Poista