sunnuntai 5. tammikuuta 2014

TJ 1

Mahoton varvas :p

Nonni..

Huomenna se sit koittaa ja käsky käy kohti kasarmia. Kummallista kun vaikka siitä on ollu puhe jo iät ja ajat ja lasketeltu että vielä sen ja sen verran aikaa jälellä nii nyt tuntuu että viimeset pari kuukautta meni hirrveellä vauhilla eikä taho ollenkaan kässätä että sitä oikeesti ois lähössä minnekään. Vasta mietin  kutsuntojen jälkeen että "kai sitä ehkä pitäs ruveta lenkillä käymään coopperii varten.." (1 vuosi ja 10 lisäkiloo sitte).
Nyt vasta tänä iltana rupes Sofian kaa olkkarin matolla makoillessa ja lastenohjelmia katellessa miettii ja tajuumaan että huomeniltana en ookkaan täällä enkä tuu tonne makkariin nukkumaan.

Pelottaa kyllä se miten Sofia tulee reagoimaan tähän koko hommaan että isi lähtee ja sit sitä ei näy pitkään aikaan ja sit yhtäkkii se tuleeki kotiin ja lähtee taas heti. Ei voi ees kuvitella millasta se tommoselle pienelle on kun ei tajuu yhtään mistä on kyse eikä kukaan voi hälle selittää että isin on pakko mennä eikä se tee sitä vaan ilkeyttään tai mitään.
Mut kyllä mie uskon että noi tytöt täällä tulee pärjäämään keinolla millä hyvänsä, vaikka varmasti Lauralle tulee olee todella rankkaa olla täällä yksin huolehtimasta kaikesta ja pitää ittensä vielä jollain tavalla järjissään.
Onneks tää välimatka nyt ei tän pitempi tuu olee ja varmasti on järjestettävissä paljon vapaailtoja kotona mut ei se silti lähellekkän korvaa sitä että oisin kokonaan kotona tai ees lähellekään samaa vastaa kun että kävisin vakituiseen töissä.
Mut Laura on kyllä niin paksunahkanen ja oikee supermutsi että kyllä se tästä selvii. Onneks se on sentään vaan puol vuotta ja sen jälkeen sitä ei tarvii enää kestää.

Tästä lähtiin sit kun teiltäkin positiivista palautetta tuli asiasta nii Laura tulee olee pääsosassa tänne kirjottelemisesta. Toki johonkin väliin miekin tuun varmasti välillä kirjottelee ja kertoo kuulumisia mutta muuten mie varmaan rustailen tonne feissariin ja twitteriin joten seurailkaa sitäkin kautta reippahasti. :)

Nii ja semmonen juttu sivustoihin liittyen nii en tiiä eikö ihmiset ole vielä löytänyt niitä vai mikä mutta jos seuraatte/aiotte seurata jommankumman kautta nii olisi kiva jos tykkäisitte/lisäisitte ihtenne seuraajaks.
Siten mieki tiiän että lukeeko niitä ylipäätäsä kukaan ja kannattaako molempien pitäminen jatkossa jne.
Ja jos jollekin liittymisessä on esteenä henkilöllisyyden näyttäminen nii se ei ole ongelma koska feissari ryhmän asetukset on niin etten edes minä näe kuka siitä tykkää ja twitteriinhän ei ole mikään pakko näyttää henkilötietoja kellekään rekisteröityäkseen.

Mutta eiii miulla tän enempää nyt sanottavaa löydy. Laura tänne sit kirjottelee tässä ajan ja jaksamisen mukaan kun ehtii ja se jo oottaa et se pääsee kirjottelee ja "ottaa valtaan" tän blogin. :D
Näin, eipä sitten muuta kun heihei ja lukekaa, seuratkaa, tykkäilkää ja ensi kertaan. :)

2 kommenttia: