maanantai 3. helmikuuta 2014

Semmonen siellä on :>

Hellou

Siinä heti alkuun näkyy meidän pieni piiperoinen chillailemassa tuolla pikkumutsin mahassa ilman huolen häivää. Tosiaan kaikki oli hyvin ja pieni kasvaa normaalisti. Viikoissa oltiin aiemmin arvioitua aikaa edellä viis päivää eli laskettu aikaki vaihtu heinäkuun viimesestä päivästä heinäkuun 26. päivään, ja nyt mennäänki jo kuudennellatoista viikolla. :)
Vaikkei todellakaan ollu semmonen pamaus ku Sofian kohalla nii oli kyllä jännä nähä että taas siellä on sellanen pallero oikeesti kasvamassa hurjaa vauhtia. Tosin tällä kertaa ainaki toistaseks näyttäs olevan vähä rauhallisempi yksilö ku Sofia. Sen ultrassa sillä oli ihan mahoton meininki ku se siellä mylläs ja sama meininki jatku koko loppuraskauden ajan (ja edelleen sen jälkeen :D). Tämä siellä vaan chillaili vaikka kuinka vähä tönittiin. Tosin Laura on jo ite tuntenu hetken aikaa pientä liikettä jokusen kerran. :p
Muutenkin raskaus menny hyvin ja suuremmilta ongelmilta ollaan vältytty. Ei kyllä millään malttas oottaa seuraavaa ultraa saatikka synnytystä että näkee ton tyypin oikeesti :)

"vauva" pussissa

Mitä isi temppuilee nii Sofiaki haluu kokeilla..

Paaljon onneeeaaa waaaaan!

meidän syndeesankarit pieni ja vielä pienempi eli Laurrra ja Sofia! Nyt ne on molemmat jo oikeesti isoja tyttöjä, Sofia ei todellakaan oo enää vauva eikä Laurakaan oo enää teinimutsi (ja sillä on olevinaan jo ikäkriisi).
Bileetkin oli aikamoiset ja kesti kaks päivää. Niin paljo oli Lauran sukua juhlimassa etenki sen pyöreitä vuosia nii ekalle päivälle kututtiin heijät ja seuraavana päivänä tuli miun perhe juhlii Sofiaa.
Laura teki tosi ison työn järjestessä noita bileitä kun se tilaili ja osti teemakerttikset ja suunnitteli ja teki syömiset (joita oli ihan kivasti) ja muutenki organisoi ne kuntoon vaikkei se helppoo ollu eikä miusta hirveesti apuu etenkään noissa tarjoilu asioissa oo. Sofiaki piti ylimääräsen hoitopäivän millon Laura leipo ja mie siivosin niin että varmasti oli puhasta juhlapäivänä.
Kyllä vaan hulinaa riitti yhelle viikonlopulle ja vaikka tommoset onki iha kivoja välillä nii on se hyvä ettei tämmösiä tarvii joka viikko viettää.
Sofialla oli kyllä hauskaa ku riitti ihmisiä joita vetää leikkeihin mukaan ja taiski käyä melkein kaikki vieraat vuorotellen läpi mutta hauskin oli ku Lauran alle vuoden ikänen serkku tuli ja rupes sen kanssa leikkimään.
Voi hyvänen aika sitä räkätyksen määrää ku toinen juoksee ja toinen konttaa perässä sen minkä pääsee ja nauraa ku Sofia jotain pelleili sen eessä.
Lahjojaki tytöt sai, Sofia sai ison kasan leikkiastioita sen keittiöön, muovailuvahaa, pari palapelikirjaa jne.
Laura taas sai mm. sen himoitsemaan KoKo astiastoo joista iso osa oli miulta..


2 sankaria, 2 kakkua

konsertti kengille??

Paras osio Sofian mielestä :p
Eli ihan kiva juhla viikonlppu takana ja oli kyllä molemmat sankarit ihan puhki eilen illalla ku biletys loppu.
Mutta tällästä tänään, meiilä on tällä viikolla neuvola mutta muuta sen ihmeempää tässä ei taija tiiossa olla.

Sivari asiat ei oo vielä edenny minnekkään ku on miun paperien toimituksessa ollu vissiin jotai häikkää ja niissä kestää mut pitäs tässä joku päivä tulla tieto millon pääsen alottaa palveluksen sellasella koulutusjaksolla joka kuuluu on enne ku pääsen työpalvelua alottaa..

Laura varmaan tässä joskus kirjottelee omista tuntemuksista ja tästä raskaudesta ylipäätänsä koha hää joutaapi.

Tässä tämä, Öitä :)

ps. 90 000 katselua, joku vissiin lukee tätä oikeesti :o

1 kommentti:

  1. Terveiset Lauralle, että on ollut kyllä tosi ihana ja herkullisen näkönen kattaus! Varmasti oli kivat juhlat! :)

    VastaaPoista