maanantai 19. marraskuuta 2012

Kuvia ja löpinää kahdelle sadalle.

Hoplaa 200!

Höhöö ilmeisesti en oo ihan älyttömyyksiä tänne kirjotellu ku reilussa viikossa on lukijoita tupsahtanu niin paljo että viikonloppuun mennessä teitä on tullu 200! huhhuu tässähä tosissaan iskee hirveitä paineita kirjotella tänne ku ihmisiä tuntuu oikeesti kiinnostavan mitä meidän pikkuperhe elämässä oikein tapahtuu ja ISO kiitos siitä kaikille teille kahdellesadalleviidelle ihmiselle jotka minun löpinöitä lueskelette olivatpa ne millasia tahansa. :) Ja minä ku luulin sillon joskus kun tän blogin alotin että sillon oli hulina kun ihmiset tän aluks löysi mutta nyt on kyllä ollu sitäki isompi myllerrys kun katselukertojakin on yli 16000 tullut lehti jutun julkasun jälkeen :o huhhuh ei voi muuta sanoo ku että kiitos paljon.. :)Miten aikasin joulukoristeet saa laittaa? Mitä myö ostetaan Sofialle joululahjaksi? Myö ootellaan jo kovasti Sofian ekaa Joulua, ja tietysti joulupukkia. Eilen käytiin kattoo joulun avaustaki, tai no ainahi yritettiin mut ku ei löydetty parkkipaikkaa tarpeeks läheltä toria että ois voinu Sofian kaa kävellä nii se meni vähä niinku ohi mutta onneks nähtiin sentään ilotulitus jota Sofiakaan ei ollu ennen nähny ja oli neidistä hienoo. Se vaan tahto kovasti häiritä ku joen rannalta katottiin jossa sitte äänet kaiku niin pahasti että Sofia kääntyili ihmeissään ku takaakin kuulu pauke vaikkei mitään näkynykkään..
Laura jo yrittää kovasti malttaa mielensä kun tekis mieli laittaa jo joulukoristeet esille ja koristella meijän pikku tekokuusi mutta tarkotus ois että vasta ku joulukuu vaihtuu nii sitte vasta pistetään ne. eli vajaa kaks viikkoo pitäs vielä malttaa oottaa... ja sit saa vasta tehä pipareita ja torttujaki.... höh..

Miulla ja Lauralla tulee perjantaina 2 vuotta seurusteluu täyteen mut tällä hetkellä kyllä näyttää ainahi siltä ettei hirveesti oo vara sitä kylläkään juhlistaa ainakaan vielä. Mutta no, eiköhän tuota vielä keretä joku päivä. :)
On se hassuu ku siitä kahesta vuodesta kymmenen kuukautta meillä on ollu jo lapsi ja yheksän kuukautta Laura oli raskaana.. Ja enne kaikkee tätä oltiin oltu vaan puol vuotta yhessä mutta silti edelleen jaksetaan toistemme naamoja katella vaikka kaiken näköstä tähän välille on kerinnykki mahtuu eikä tosiaan oo ollu ns. "normaali" nuorten seurustelusuhde tai suhde ylipäätäsä niin ku näkyy. Ja hyvä niin. :)

Mutta eipä tässä nyt tän kummempaa asiaa muuta hirveesti oo kun en niitä Karjalaisen kuviakaan oo vielä saanu ja sen lehtijutunki yritän sit niitten kaa samaan aikaan julkaista jos sen skannaus onnistuu siis.
No kuvia on sentään nyt vähä useampi eli niitäpä siis ja ensi kertaan :p

Kauppaan! :)

Lumia ootellessa että pääsis jo pulkkailee :p

Hanpaat :)

Kohta muute leviää dvd:t


Minä ja minun vastustamattoman siniset suuret silmät

Sunnuntai aamu iskän kaa on kivaa
11 kommenttia:

 1. On kyllä aivan mahtavaa lukea tällaista blogia isän näkökulmasta! :) Näitä on liian vähän. Ihanaa kun joku isä viitsii, kiitos tästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ois kyllä kiva itekki lueskella jos joku toinenki kirjottas ku ei oo muutenkaan hirveesti ketään kenen kaa vaihtaa kokemuksia tai mitään.. :)

   Poista
 2. Samaa mieltä Millan kanssa ! Ihanaa, että isä viitsii kirjoittaa blogia perhe-elämästään. =)
  Sofia on hirmu suloinen, sen te taidatte itsekin tietää ;D Mutta tämän aamun ehdottomasti pelasti tuo neljäs kuva alhaalta. Niin veikeä ilme ! Aivan kuin olisi juuri tehnyt kolttosia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo on kyllä suorastaan isin ja äitin silmäterä :D haha no se siinä kuvassa oli vasta keksiny ton ku sohvan eessä on meillä tommmonen rahi että hän voi sitä kierrellä ja kurkkii nurkan takaa nii se on hyvi hauskaa :p

   Poista
 3. Mie olen myös samaa mieltä kuin aikaisemmat, vaikka kyllähän mie jo sen sanoinkin tuolla aikasemmassa postauksessa:D
  Mutta niin, mie ajattelin semmosta kysyä, kun sie et todennäkösesti ole käyny vielä inttiä. Niin millon sulla on intti edessä? Ja miten Laura suhtautuu siihen että jää yksin lapsen kanssa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis miulla oli vasta tässä joku viikko taakse päin nuo kutsunnat ja vuoden päästä tammikuussa ois sinne mentävä. Tuleehan se varmasti olemaan rankkaa ja Laurallaki on koulu vielä sillon kesken nii seki pitäs siinä samalla jaksaa hoitaa. Että ei se ainakaan innolla oota sitä että jää "inttileskeks"..

   Poista
 4. Todella mainiota, että blogimaailma saa tällaista miesnäkökulmaa! Ei muuta kuin kirjoitusintoa, että pysyt listoillamme vielä pitkään. :)

  Sofia on aivan älyttömän söpö, ja edellisen postauksen kuvien perusteella aika fifty-fifty teidän molempien näköinen. :)

  P.S. Ite laitan valot joulukuun eka, mut pipareita, glögiä ja torttuja saa ehdottomasti alkaa tehdä jo nyt, koska kokemuksen perusteella niitä ei joulukuussa kuitenkaan ehdi paistamaan niin paljon kun haluais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja joo yritys on ainahi kova että muistas kirjotella :) Myö just tossa viime viikon lopulla laitettiin koristeet ja Laura leipo torttujaki jo :D ei malttanu enää ja eihän siihe jouluun oo ees kuukauttakaan enää :p

   Poista
 5. Joku jo kommentoiki inttiä.. tai siis kyseli.. Son raskas paikka äeteelle sitte se. että kannattaa koettaa saada järkkäillä isovenhempia tukiverkoksi paljon. Ite jouduin inttiin ku poika oli vuojen.. onneksi jäi kahteen kuukauten ku lähettivät kotia vappautettuna, mutta siinäki ajassa ehti mennä vaikeaksi ku asuttiin sen verta kaukana isovanhemmista ja muista.

  jotta ei muuta ku tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) no meillä nyt onneks asuu isovanhemmat sun muut suht lähellä nii ei varmasti tarttee Lauran aina yksin olla onneks. Vaikka eihän se siitä silti helppoa tee.. Sofian 2wee synttärit mahtaa jäähä miulla väliin ku viikkoo ennen lähen justiinsa. :(

   Poista
  2. näin Isällisestä näkökulmasta katsottuna.. Inttihän on ihan turhake.. ja näin miehenä sanoisin.. että turhake se on edelleen.. ja aikuisena toteaisin.. että leikkipaikka se on keskenkasvuisille ja sinne pitäisi pistää 14v että jaksaisi.

   Poista