tiistai 13. marraskuuta 2012

Neuvoloita ja isejä.

"Ihana tyttö"
Sofialla oli tänään 10kk neuvola ja oli ainahi hänestä hyvi hauskaa siellä. Aiemmilla kerroilla Sofia ei oo vielä niin paljoo osannu ite liikkuu ja leikkii itekseen, nii nyt kyllä riitti riemuu uusista leluista odotusaulassa. Etenki vauvanukke oli jännä ku ei oo semmosta ennen nähny (pitänee pistää joululahjalistaan), eikä tuo vastaanotollakaan malttanu sylissä olla ku piti päästä lattialle tutkimaan ja jännää oli juttujen määrästä päätellen. Neuvolakorttiinki tuli merkintöinä muunmuassa "Ihana tyttö. Seurallinen ja touhukas.". Ja kasvaakin neiti hyvin, painoo oli 10150g, pituutta 72,3 eli reilu puol kiloo ja noin kolme senttii tullu kahessa kuukaudessa. Ja oikein hienosti otti vielä influenssa rokotteen lopuksi mistä ei onneks sitte taaskaan mitään sivuvaikutuksia tullut, eikä tuota heti siinä aulassakaan enää huomannut että mitään olis pistettykään.

Hyvi jännä ohjelma ku ei ees kamera kiinnosta..

Menoa meininkiä ja isi juttuja


Viikonloppu meni aika menevissä merkeissä ensinnäkin perjantaina meillä oli Lauran kaa vapaailta kun Sofia kävi pitkästä aikaa yökyläilee mummonsa luona.
Myö sit lähettiin ulos parin kaverin kaa juhlii ja oli kyllä hauskaa mitä nyt paria pikku kömmähdystä lukuunottamatta mutta ei vois meillä hauskempaa porukassa silti olla.
 Seuraavana päivänä pitiki sitte kiirehtii Karjalainen lainaan että päästiin lukemaan meijän juttuu. Ainii ja kohan saan lisää kuvii sen haastattelupäivältä nii lisäilen niitä tänne ja yritän sen jutunki skannata jos sitä onnistus jopa lukeeki.
Sunnuntaina oltiinki sitte aamupäivä kolmistaan kotosalla ja Laura leipo vielä Sofian ukeille vähän tuulihattuja isänpäivälahjaksi ennen ku sitten iltapäivällä lähettiin käymään ensin Lauran isän luona kyläilee jolla oli Sofian mielestä hirmu hienoja Formula juttuja ja sitten illasta käytiin vielä miun vanhempien luona missä oli käymässä myös mm. Sofian serkkupoika jota piti tarkkaan seurata mitä se millonki teki ja missä meni. 
Ja Sofia sai miun isosiskon lähettämii miun enotettavalle pieneks jääneitä vaatteita joissa oli muunmuassa ihan sika hienoja pipoja ja toppapuku lopputalvelle, jota oltiinki kaivattu ku toi kelan puku ei maha sillon enää mahtuu.
Hassuu oli kyllä saaha ite isänpäivän toivotuksii vaikka tässä jo jonkun aika isi onki jo ollu eikä mitään maailmanmullistava juttu ookkaan mutta kuitenki se on edelleen hassu saaha ylipäätänsä mitään isyyteen liittyvää kommenttii tai jotain. No, kaipa seki ohi menee joskus..
hauskaa oli meillä jjuu.
Mutta eipä tässä tän kummempia tällä kertaa, kuvia nyt ei hirveesti ollu mutta loppu huipennuksena on kuitenki lyhennetty versio Sofian rumpusoolosta :D4 kommenttia:

 1. Itse olen ollut äiti jo 3,5 vuotta ja vieläkin välillä havahtuu sellaiseen "ei vitsi noi pojat on oikeasti MUN"-ajatukseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D okkei eli siis ei välttämättä lähe multakaan se ihmetys sit iha heti :p

   Poista
 2. Löysin blogisi iltalehden sivuilta ja voi mikä ihanan positiivinen yllätys tämä olikaan! Aivan mahtavaa, että joku nuorempi isäkin haluaa jakaa kokemuksiaan täällä ja mahtavaa huomata, että samalla tavalla ne teini-isätkin osallistuu arkeen lapsen kanssa :) Itse olen 21v ja minulla on 1-vuotias lapsi. Mieheni on 23v, eli emme mekään mitään ihan hirmu vanhoja vanhempia ole. Kaikkea hyvää teidän perheelle jatkossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) enkä mie kyllä ainakaan löytäny ku yhen isä blogin ylipäätänsä ku sillo joskus yritin ehtii ja senki takii tänki alotin. :p

   Poista