perjantai 11. lokakuuta 2013

Syksyn tuntua ja suuria muutoksen tuulia

Niin mitä mie sanoinkaan siitä useemmin kirjottamisesta..
Ei hitto että mie oon huono kirjottaan tänne ku on taas viime postauksesta aikaa. Sitä se teettää tuo laiskuus ja paikoittainen aikaansaamattomuus.. Miten kukaan enää jaksaa ees oottaakaan näitä mun hörinöitä. Ihme että ees täällä kukaan enää käykään lukemassa saatikka että ootte vielä seuraajina pysyny :D Kiitos ja anteeks kuitenki teille ketkä vielä jaksatte näitä oottaa ja lukea. :)
Ps. Hankittiin myös joku aika sitte tää uus läppäriki jolla parhaillaan kirjottelen nii ei oo ainakaan välineistöstä kiinni tää kirjottelu :P



Hurrrrrr en tiiä teistä mutta meillä täällä ainaki alkaa olla jo aika kylmät oltavat ja on saanu vaatevarastoja kaivella että tyttö tarkenis ja on niitä vähän pitäny ostellakkin.
Mut on se kyllä mukavaki ku on niin nätin näköstä pihalla ku puut punertaa ja mie ainaki ihan tykkään siitä ku kelit viilenee vaikka kesälläki onki iha huippuu. Ja Sofianki saa pukee niin hienoihin ja söpöihin vaatteisiin ettei tosikaan, toiki kuvan takki löyty puol vahingossa kirpparilta ku Laura katto pikaseen että onpa hyvä espritin väliasuhuppari halvalla ja sit kotona huomattiin että se oliki ihan kunnon välikausitakki ja vieläpä hieno semmonen :P
 Enkä ainakaan malta oottaa talveekaan etenki ku Sofialle on nyt ihan törkeen hienot talvikamppeet hankittuna muun muassa nykyaikaset kuoma talvikengät. Nostalgista miettii miten meijän lapsuusaikana ihan kaikilla oli kuomat ja niitä oli vaan kahta värii pojilla siniset ja tytöillä punaset ja oli muute lämpimät ja hyvät. Sofialla vaa on sellaset uudenlaiset hienot vaaleenpunaset jossa on pupun kuvia sun muuta :P Vielä pitää jossain vaiheessa ostaa haalari ku jo ostettiin kaksosanen puku mut pitää se haalariki olla pihalla telmimiseen. :)




 

On meillä tässä toki muutaki menoa ja meininkiä ollut ku vaan vaateshoppailua.
Tossa pari viikkoo sitte oltiin Sami Hedbergin keikalla minne Laura oli salaa hankkinu liput kun se tietää miten kova fani mie oon ja oon aina puhunu miten ois siisti päästä sen keikalle enkä ollu ees tajunnu että se on tulossa Joensuuhun. Harmi vaan ku viikko ennen keikkaa Laura joutu paljastaa sen verran että jotain on tulossa sinä päivänä etten sopinu muuta sillo mut oli kyllä silti iha huippuyllätys, ei paremmasta tietoo :)

Ja sit oli meillä tässä vähä erilainen vapaailta ku ollaan totuttu siihe että jos on vapaailta nii sillo yleensä lähetään viihteelle mut nyt aateltiin että ollaan kerranki vaan kahestaan kotona ilta iha rauhassa ja Laura kokkas meille aivan törkeen hyvän kaks osasen illallisen mihin kuulu alkuruoaks parmankinkku porkkanasalaatti ja pääruoaks naudan sisäpaistia kermakastikkeella ja friteerattuja perunapalloja ja oli kyllä niin hyvää ettei tosikaan. En muista millon oisin niin hyvää lihaa ja ylipäätäsä ruokaa syöny ku mitä se paisti oli. Ja muutenki oli niin älyttömän hyvää ja ne annoksetki oli niin hyvännäkösiä että kelpais ihan ravintolan listalle. Just tossa Laura harmitteliki ku ei tullu otettuu kuvia niistä ruuista ja kattauksesta ku ois voinu tänneki pistää..


Niin ja semmosia uutisia tässä vielä että miun koti-iseily tavallaan jäi nyt vähän lyhyeen kun Lauran suunnitelmat opintojen suhteen tässä muuttui mutta Laura kertokoon itse siitä sitten lisää kun seuraavan kerran tänne kirjottelee :)

Ei miulla tässä tän kummempia tällä kertaa mutta miulla on tässä pientä inspistä mistä voisin tässä joskus kirjotella kiitos YLE 2:sen Blogistania ohjelman "isyyspakkaus" (http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus) jakson mutta en lupaa mitään etten taas puhu ohi suuni turhia lupauksia :P

6 kommenttia:

  1. mietin tätä blogin nimmee, että etkös siä oo 19wee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tässä kovan mietinnän alla että yritän keksii jonkun pysyvän nimen vaa on toi vaihtaminen vähä venyny :D

      Poista
  2. Teistä oli hieno juttu Hesarissa, jonka vinkkaamana minäkin löysin tämän blogisi.
    Oli mukava lukea isästä, joka kantaa vastuunsa.
    Itse en ollut siinä aikoinaan läheskään noin hyvä, mutta 17-vuotiaana sain minäkin esikoiseni. Ja nyt 20 vuotta myöhemmin voin sanoa, että se on ollut elämäni parhaita asioita – huolimatta kaikista raskaista ja vaikeista ajoista joita matkan varrelle on myös mahtunut.
    Voimia ja iloa teille ja upealle tyttärellenne kaikkeen arkeen ja juhlaan!

    t. 37-vuotias ex-teini-isä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Pitääpä sitä niitä raskaampiakin aikoja kokea nii osaa nauttia niistä hyvistä vielä enemmän :)
      Niin kiva kuulla tämmösii positiivisia kokemuksia muilta. Sitä vaan itekki uskoo yhä enemmän että kaikki aina järjestyy tavalla tai toisella :)

      Poista
  3. Kiva blogi ja vaikutat fiksulta ja vastuuntuntoiselta nuorelta mieheltä, mutta ootko nyt tosissas sitä mieltä, ettei 30v jaksaisi enää valvoa vauvan kanssa? :D Sen ikäisenä useimmat sen esikoisen nykyään tekevät, 30v ei ole mitenkään vanha vaan nuori..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mie en sanonut haastattelussa noin vaan se on kirjoittajan säveltämää varmaan kohua aiheuttamaan tai jotain eikä me voitu vaikuttaa asiaan. pahoitteluni siitä. Totesin hälle että EHKÄ jaksan nyt paremmin kuin joskus päälle kolmekymppisenä kylläkin :)

      Mutta kiitos kuitenki :)

      Poista