lauantai 28. joulukuuta 2013

Asioita ja kymysyksiä.

Varoitus: Kuvien vähyydestä päätellen vakavaa asiaa tiedossa.. Kai... no vähän....

Heipparallaati

Aattelinpa tässä joutessani raapustella minäkin kun vietellään Lauran kaa vapaailtaa ja löhöillään vaan täällä kaikessa rauhassa ja sulatellaan kebabeja mitkä käytiin aiemmin hotkasemassa.

Ensinnäkin tossa selailin vastaamatta jättämiä kommenttia vanhoista kirjotuksista tältä vuodelta ja uskosin että nyt on kaikkiin vastattu. Joten jos joskus olen törkeästi jättänyt vastaamatta kommenttiisi niin pahoitteluni, nyt siihen todennäköisesti on vastattu lopultakin. :)

Sitten toisekseen vastatessani yhteen kommenttiin tajusin etten oo muistanu kertoo Sofian päivähoidosta
joka ratkes tossa vähä aikaa sitte.
Elikkäs Neiti aloittaa päiväkodissa ens kuun n.puolivälissä osapäivähoidossa. Alotus ajankohta riippuu vähä siitä millon pääsevät mutsin kaa tutustuu sinne. Se on semmonen pieni kahen ryhmän päiväkotiin joka on tarkotettu vaan pienemmille lapsille. Sofian ei ees pitäs mahtuu sinne ku se oli jo täynnä, mutta ku se on vaan osapäivähoidossa ja kunnalla oli velvollisuus hankkii joku paikka nii se pystyttiin ottaa sinne.
Mie en jokatapauksessa kerkee käyä niillä tutustumis käynneillä tai ees kattoo sitä paikkaa ku palveluunastumispäivä lähenee uhkaavasti 6. päivä ja se päiväkoti aukee seuraavana päivänä vasta.
Reilu viikko enää, apuva....

Vapaa sana


Semmonen homma ois nyt että on teidän vuoro kertoa miusta/meistä. Eli mielipiteitä, miten myö kirjotetaan, mikä huonoa/hyvää, mitä/mistä haluutte että kirjotettas tai mistä ei tai mitä on liikaa/liian vähän, mitä erityisesti mie voisin kirjottaa tai Laura sillä aikaa ku mie oon intissä. Mitä ikinä tuleekaan mieleen nii kertokaa. Suurimmaks osaks teijän takii tätä kirjotetaan joten teidän mielipiteet on tosi tärkeitä liittyen siihen mihin suuntaan tätä blogia oikein viedään. Mie saan kuitenki suht vähän semmosta kommenttia mitä työ toivoisitte nii miun on paha tietää mitä teitä ylipäätäsä kiinnosta lukee.
Joten jos vähänkään näppis toimii ja jotain sanottavaa ois niin aivan sama risuja vai ruusuja antaa tulla vaan!
 

Sitten vielä yks pieni juttu


Kun tässä toi intti nyt tuloo eikä miulla maha hirveesti olla aikaa kirjotella, nii mie oon miettiny tässä semmosta että josko sen lisäks että Laura kirjotteloo tänne, nii mie alkaisin tekee lyhyitä kuulumis päivityksii ainaki sen ajaks. HUOMIO!! tässä tulee teidän osuus elikkä onko teillä kokemusta tai mielipiteitä jos alkasin kirjottela niitä twitteriin?? Mie oon tässä tutkaillu sitä ja miun mielestä se ois ihan näppärä mut tärkein kysymys kuuluu onko se teidän mielestä hyvä idea? Toki se on iso JOS että tuunko mie hirveemmin kirjottaa sinne ja miten ja mitä mie sinne loppujen lopuks saisin aikaseks. Toki jos tykkäätte ideasta nii yrittäsin parhaani mukaan muistaa teitä päivittelemällä sitä sun tätä sinne.. :)
Toinen vaihtoehto on että perustasin (myös) feissariin semmosen samanlaisen sivun. Ihan miten vain ja toki sanokaa ihan suoraan jos on ihan tyhmä idea niin pysytellään täällä vaan. :p


Tämmöstä tiukkaa tai ei niin tiukkaa tekstiä tällä kertaa, myö tässä vielä vähä löysäillään ja lähetään vielä myöhemmin kattoo Miss Divet drag showta tonne synkkään yöhön. Kerran nähty, suosittelen! :D

14 kommenttia:

 1. Minne meet? Tuli vaa mielee ku omakin ukko lähössä tolloin 6. pvä.
  Ite oon tykänny tähän asti miten ootte postaillu, perus kuulumisia ja välillä sit jotain erikoisempaakin. Ettei mee ihan "tänään syötii perunamuussia" linjalle.

  Ja ai että ootte suloinen pieni perhe, mitä nyt vähän aikaa oon saanu lueskella!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) no hyvä mie oon jo aatellu että oon ihan tylsä ku kertoilen aina vaan jotain kuulumisia :p Onttolan rajajääkärikomppaniaan ois meno :)

   Poista
 2. Se twitter olis varmasti ihan kiva ja sitten vois miettiä, josko niitä twiittejä kokoais tänne sitten aina välillä postaukseksi. Pystyis sitten kuitenkin tätä kautta seurata niitäkin juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et tykkäät ideasta, mie aattelin että tää lytättäs samoin tien ihan turhana juttuna :p

   Poista
 3. Twitteri kuulostaa kyllä hyvältä! Ite siellä tulee paljon oltua ja olis sitä kautta tosi kiva seurailla kuulumisia! :) Toisaalta fbhenkin olis kiva saada joku sivu tms, mutta ite olisin kuitenkin enemmän ton twitterin kannalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä kyhätään molemmat jos tulee molemmille vielä lisää kannatusta??

   Poista
 4. Mä en käytä twitteriä ku en siitä oikee mitää ymmärrä, tykkään enempi seurailla feispuukissa, elikä mä kannatan tälle blogille fb-sivua :)

  VastaaPoista
 5. oon tykänny kyllä näistä päivityksistä tähän mennessä, että hyvin on porskuttanu eteenpäin :D. twitter ois musta ihan hyvä idea myös!!

  VastaaPoista
 6. Teidän kummankin juttuja on kiva lueskella juuri tällaisina. Ne on rentoja ja teidän tyylillä kirjoitettuja, eli jatkakaa samaan malliin! Facebookiin tehty sivu vois olla kivempi, koska osalla ei tätä twitteriä ole(eikä tule),niin siinä jää vähän paitsi. Mutta Lasista kompaten, tännehän esim. Laura voisi parin viikon välein tehdä sellaisen postauksen missä on kaikki sinun kirjoittamasi tekstit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva et tykkäät. :) joo se vois olla iha hyvä miunki mielestä. Pitää nyt kattoo jos mie aluks laitan molemmat ja kattoo sit riittääkö suosio molempiin...?

   Poista
 7. Olen jo pitemmän aikaa seurannut teidän blogia ja tykännyt kovasti tällaisenaan :) Olette ihanan fiksuja ja onnellisen oloinen nuori perhe :) Itse en lue muita kuin blogeja, joten jos jotain muutosta on tulossa niin toivon ettei tämä blogi lopu kokonaan !!! Toivotan teille kaikkea hyvää jatkossakin ja Onnellista Uutta Vuotta 2014 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hyvää uutta vuotta vaan :) siis ei tää tietenkään mihinkään oo katoomassa. Ideana ois että se feissari ja/tai twitter tulis vaan lisäks että vois lyhyitä kuulumisia ja asioita postailla jne.

   Poista