perjantai 27. joulukuuta 2013

No sitä joulua.

Moi! :)

Tulin tänne pikaseen päivittämään vähän tuota joulua, ei ollut muutakaan tekemistä kun Jussi rökitti meikän kuus nolla monopolissa (arvatenkin Laura kirjoittaa).. :D Vietetään siis tässä hurjaa peli-iltaa kera yhden kaverin. Sofia nukkuu, tosin vähän levottomasti kiitos hampaiden jotka rupesivat jouluaattona tekemään tuloaan.

Noh, kuiteskin. Mukavastihan tuo joulu sujui, ihan perusmeininkiä, hirveesti ruokaa ja mukavaa lasten kanssa touhotusta. Joku pikkuneiti etenkin oli vissiin ollut hyvin kilttinä, sen verran iso kasa lahjoja hälle ilmestyi.
Mitäpä sitä muuta hörisemään, kasa kuvia kehiin! :)

Hieno auto löytyi

Jouluhan meillä sujui niin, että oltiin ensin aatto minun sukulaisten luona, siitä ajeltiin seuraavana päivänä kotiin ruokkimaan kissaa ja nukkumaan päiväunia jonka jälkeen suunnattiin sit Jussin vanhemmille (joiden luona myös Jussin kaikki sisarukset ja heidän lapset olivat).

Maailman söpöin joulutonttu<3

Pomppiiii

Pukki tuli!

Luulis että tän ikänen pelkäis pukkia vaan ei, ihan innosta pinkeenä.. Niin ja Sofiasta on kehittynyt mestari myös tossa lahjojen repimisessä auki.


Mutsi sai joululahjaksi tikkarin..

Semmoista meillä, mites teillä? :) 

Tässä nyt vaan tämmöinen pikainen kuvapainotteinen päivitys, kello kun lähenee jo kahta ja tyttö joka tapauksessa nousee viimestään yheksän pintaan. Vaikkakin minä olen nauttinut nukkumisen ihanuudesta nyt kun Jussi vielä kotona on.. :D Vähän päälle viikko ja Jussi lähtee, pelottaa.
Mutta ehkäpä noista itse lahjoista sun muusta enemmän joku toinen päivä jos saisin niistä vähän kuviakin räpsittyä. 

Hyvää yötä!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti