torstai 10. toukokuuta 2012

Kohan niitä näitä ja vähä nuita

Hui että kyllä suorastaan järkytyin (hyvällä tavalla kuitenki) ku kävin täällä aamulla parin päivän tauon jälkeen ja kun tänne oli eilen ruvennu suorastaan ryöppyymään katseluja kun niitä ei tosiaan paljoo ollu ennen sitä. :o Ilmeisesti linkki on jossain lähteny leviimään tai jotain kun tämän näin on suosiota saanut ja iso kiitos niille jotka tätä on levittäny/levittää kun tuo luku taitaa vaan jatkaa kasvamistaan. :) 
Mutta joo ei anneta sen nyt häiritä. : P

Pukeminen se on välillä erityisen hauskaa :)

Sofia täyttää ensi viikolla neljä kuukautta (vaan nopeesti se menee aika) ja hää rupes tässä joku päivä sitte kampeemaan ihteensä aina istumaan jos on vähänki pystymmässä tai puoli-istuvassa asennossa eikä sylissäkään voi missään nimessä olla makuultaan vaan pitää olla pystyssä eikä edes päätä voi nojata taakse vaan se täytyy pitää itse pystyssä. Tuntuu että tuolla tytöllä on kohta varmaan rautanen sixpäkki ku se nii paljon reenaa ja aina pitää yrittää siihen asti kunnes hermo menee ku ei pääsekkään. : P
Ja Sofian selittäminen on nyt aivan uudella tasolla kun hää saattaa välillä kertoilla taukoomatta piiitkät tovit kaikenlaisilla äänillä ja äännähdyksillä jos hälle jaksaa vaan jutella takasin sekä satunnaisia naurahuksia ja riemunkiljahuksia on pikkasen tullu välillä. :D


Käytiin tossa viikonloppuna extempporena yökyläilee mummolassa Lauran äitin luona josta mummo oli oikein mielissään kun sai pitemmän aikaa ainoon lapsenlapsen kanssa touhuta ja myö päästiin saunomaan pitkästä aikaa (kun meijän taloyhtiön saunatilat on vallannu muurahais sivilisaatio) ja grillailtiin ja syötiin ja katottiin Suomen peli ku siellä näky canalin MM-kiekko kanava ja Sofiaki seuras silmä tarkkana ainahi koko ekan erän kunnes tuli sit vieraita ja piti muuhun keskittyy. :) 

Tänään kävi kylässä sitten toinen mummo jonka kanssa sit päädyttiin shoppailemaan kun citymarketin mainoslehtee selailtiin ja sieltä tarttu mukaan pieni neljän korin lipasto Sofian ulkovaatteille, iso kasa vaippoja ja meille oma sähkögrilli! Ja hetihän se piti testaamaan päästä ja sitten oliki iltapalaks tämmöne todella "terveellinen" grilliateria mutta vaan tuli hyvvää vaikka ei kunnon grilli ookkaan ja näillä näkymin sitte aateltiin grillata miun synttäreilläki (jotka onki jo ens viikon lauantaina) :D Hitsi sillonhan sitä pitää tän blogin nimeeki muuttaa ku eihän tuo vanha käy enää päinsä sitte.. no jospa sitä ton seiskan vaan muuttaa ajankohtasemmaks nii sittehän siinä on jo oikein hieno uusi ja innovatiivinen muotoilu ja kaikkee..


Ainii ja miulla ku tahtoo olla nää kirjotukset aika tämmöstä perus jaaritteluu nii jos on jotain mistä haluisitte että kirjotan nii ehottakaa ihmeessä, sana on vapaa :)

18 kommenttia:

 1. Yks vinkki, mistä pystyt kattoo tiedon lähteitä, eli kattomaa missä linkki leviää on : "tilastot" -> "Liikenteen lähteet" (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa okei en tiennykkään tota :D kiitti :)

   Poista
 2. Ois kiva kuulla teidän päivästä tarkemmin.. tai siis semmonen "meidän päivä" postaus ois kiva! :) Kiva muutenki seurailla tätä sun blogia ku teidän Sofia on melkeimpä saman ikänen minun pojan kans. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha aijaa :D Joo no mikä ettei pitää katella tässä joku päivä :)

   Poista
 3. Demiin tehtiin tästä blogista keskustelu ni sen takia itekki tänne löysin ja liityin lukijaks :-)

  http://milla-blogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Minä otan kaiken kunnian siitä että tein demiin sen keskutelun! :D

  Ihan mahtavaa että löytyy vastuuntuntoisia nuoria isiä jotka ei lähde juoksemaan karkuun :) Joten pakkohan sitä oli hehkuttaa siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D kiitos siitä sinulle :P

   minä en kyllä ymmärrä sitä vaikka kuinka itekkiin oon nuori että miten joku voi vaan jättää lapsensa ja unohtaa sen. yhtä lailla siinä on isäkin vastuussa siitä että koko lapsi on ees olemassa nii pitäähän sitä vastuu tekosistaan kantaa.. ite en muutenkaan ikinä pystys jättää omaa lastani tuosta vaan.

   Poista
 5. Jep ja multaki on lukijoita tullu; )

  VastaaPoista
 6. Voii paljon onnea teillekkin ♥ Tosi kiva, et nähdään hieman isänki näkökulmaa teinivanhempana olemisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon. :> Niinno harvassahan nuo kertojat tuntuu olevan..

   Poista
 7. Sähän voisit tehä kysymyspostauksen ja vastailla sit niihin :) Sitte samalla saat selville mitkä asiat lukijoita kiinnostaa ja voit jatkossa kirjottaa laajemmin niistä... (nyt kun kysyt ideoita...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo hyvä idea ja oliki tarkotuksena joskus semmonen tehä :)

   Poista
 8. Voi eiii:33 Aivan mahtavaa ja ihanaa huomata että on vielä teinivanhempia joista oikeesti on lapsen kasvattamiseen ja joille lapsi tosiaan tulee aina olemaan ensimmäisellä sijalla elämässä. Ja sulin sinun ja Sofian imurointi kuville kokonaan aww ! Paljon onnea teille kaikille, vaikutatte tosi onnelliselta pikku perheeltä:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahha kiitos paljon :> yhtälaillahan sitä nuorenakin voi olla hyvä vanhempi siinä missä muutki. :)

   Poista
 9. Olen sanaton,hyvällä tavalla!:) Pointsit sulle :) Ihanaa,että löytyy vastuun kantajia,osa vanhemmistakaan miehistä ei siihen kykene!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha Kiitos :) se on vaan asenteesta kii :P

   Poista
 10. Tosi mielenkiintonen blogi! :) Mukavaa lukea miehen ajatuksia :)

  VastaaPoista