maanantai 21. toukokuuta 2012

Sofian uusia kujeita ja päivitystä

Kevätmuotia :)

Sofian ekat aurinkolasit :D
Sofia on oppinu paljon uusia asioita lähiaikoina kuten uusia ääniä ja tuo tyttö on joku ihmevauva ku se päätti yllättää meijät täysin ku se about pari viikkoo sitte päätti että nyt hän muuten opettelee kylelleen kääntymisen ja tahkos sitä niin pitkään leikkikehässä että lopulta se pyörähti kun yritti kattoo sellasta soittorasia koiraa ja aikansa sitä kyljellään pällistellessä hää tajus että sehän onnistuu myös toiselle kylelle ja sittenpä vaihettiin vähän väliä kylkeä ja asiaa riitti molemmille puolille.

Ja näin yksinkertainen asia sai Sofian oppimaan kyljelleen kääntymisen : P
Eipä siitä sitte menny pitkään kun Sofia jo pyörähti selältä mahalleen viime neuvolan jälkeen kun jutteli äitin kaa sohvalla, ja nyt se sit tänään teki sitä koko ajan aina kun sen laski selälleen leikkimatolle tai sohvalle jos sen vieressä jutteli tai oli jotain mielenkiintosta nähtävää mikä vaati kääntymisen että näki kunnolla.
Sain siitä jopa pienen kuvasarjan:


Voittajan on helppo pälyillä :D
Toinen Sofian uus iso juttu on ku se harjotteli yhen päivän kiljumista ja ääntä riittiki koko päivän ajan ja se saatiin jopa videolle kun Sofia huuteli leikkikehän leluille :D


Ja sittenhän tässä kävi tosiaan sellasta että minä täytin tässä vuosia ja oon nyt sit ainahi paperilla aikunen ja tääkin blogi saa sitten niinkin dramaattisen muutoksen että toi otsikko muuttuu niinkin paljon että toi numero muuttuu ainahi ajankohtasemmaks ja kattoo sit joskus myöhemmin jos siihen jotain viisasta muutosta keksis. Tai sitte ei.

Mutta ei kai tässä sen kummempia nyt ja myö täällä sit pyritään noihin kysymyksiin vastailla ja postailen sitte tänne niitä kohan valmiiks saahaan :)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi! Teillä on aivan älyttömän suloinen vauva 8) Ja mukavaa lukea noin vastuuntuntoisista teini vanhemmista, ja vielä isän näkökulmasta :) jään varmasti seurailemaan blogiasi! Nuo viedopostaukset on aivan mainioita :D
  Terv. lapsesta haaveileva opiskelija

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana blogi ja vielä ihanempi tytär teillä :) kuinka vanha sofia on? itse olen myäs 17 ja äiti 7kk ikäiselle Joel pojalle. Aloitin hiljattain vatsa kirjoittelun..
  lovelymorningtoday.blogspot.com

  lisää tekstiä ja kuvia tulee varmasti pian :)

  VastaaPoista