keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Neuvola kuulumisiaUus lelu vähän ehkä iso mutta oikein jännä
:o

Meillä oli tänään 4kk neuvola ja huhhuh miten Sofia on taas kasvanu ku painoa oli 7310g ja pituutta 61cm eli oli tullut reilu kilo painoa ja melkein neljä senttiä pituutta, mutta paino/pituus suhde oli edelleen sama joten se nyt on ilmeisesti vaan Sofian oma normi käyrä eikä se oo  mikään "keskiverto" vauva vaikka sellasten käyrillä pitäs neuvolan mukaan mennä.. : P Sitten oli lääkäri ja kaikki oli kunnossa ja Sofia vaan selitti kaikille kunnes rupes väsymys iski päälle ja hermostuttaa niissä testeissä ku oli päikkärit jääny vähä lyhyeks.
Ainii ja me saatiin neuvolasta ohjeet kiinteiden ruokien maistelemiseen ja tänään sitte Sofia sai ekaa kertaa maistaa perunaa ja sehän se oli sanoisinko erikoinen kokemus mutta hienosti hän kaiken nieli vaikka olikin vähä "outoa" :D


Muistakaahan laittaa kysymyksii tohon edelliseen postaukseen ja muukin kommentointi on tietenkin oikein tervetullutta :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan erilainen blogi! Kerranki isän näkökulmasta kirjoitettuna. Vaikutat kyllä ihan mahtavalta isältä, vaikka ootkin nuori. Teidän tyttärellänne on muuten tosi kaunis nimi :)

    VastaaPoista