perjantai 17. lokakuuta 2014

Viimeisiä hengenvetosia...?

Nyt arvon lukijat ynnä muut otukset ollaan valitettavasti vakavien, asioita mullistavien ja lopullisten asioiden äärellä. Kuluvan vuoden aikana on tapahtunut paljon isoja asioita ja muutoksia. Mie oon käyny intissä ja tullut sieltä takaisin. Mie oon aloittanu sivarin ja Sofia päiväkodin. Myö ollaan kaikki oltu radiossa ja TV:ssä, ja meistä on keskusteltu ympäri nettiä muunmuassa aiheesta että millon minä aion tulla kaapista ulos (mitäh?). Ja sokerina pohjalla Laura on jäänyt toistamiseen äitiyslomalle ja myö ollaan saatu kauan odotettu Alma prinsessa. Ja nyt kaiken tämän jälkeen on luvassa vielä lisää muutoksia.

Mie oon kirjottanu tätä blogia jo n.2,5 vuotta. Välillä oon kirjottanu aktiivisemmin, mutta välillä taas on ollu aika pitkiäkin taukoja kuten nyt viimeisen puolen vuoden aikana. Kirjoittaminen on ollut hauskaa, muttaa myös aika stressaavaa.
Tekstejä on viitisenkymmentä ja ne ovat saaneet hirveästi positiivista palautetta. Ne ovat johtaneet siihen, että miusta on kirjoitettu monia haastatteluita mm. isoimpina ehkä Iltalehteen ja Helsingin Sanomiin, ja ne ovat tuoneet todella paljon lisää huomiota blogille. Ne tekstit on kerännyt tähän päivään mennessä yli 120000 sivun katselua ja melkein 300 lukijaa, mitä en todellakaan ois ikinä uskonu.
Ja viimeisinpänä isona asiana sen kautta myö päädyttiin Teiniäidit-ohjelman kolmannelle kaudelle. Se jäänee tämän blogin suurimmaksi saavutukseksi, sillä nyt on aika ehdä päätöksiä.

Nimittäin piiiitkän harkinnan ja mietinnän jälkeen mie oon päättäny että nyt on aika laittaa pillit pussiin ja luovuttaa toteamalla ettei tästä nyt tule oikein mitään. Tänne kirjottaminen on ollu miulle jo pitkän aikaa hirveen stressaavaa enkä mie oo saanu tästä takasi samalla tavalla mitä mie joskus sain.
Miulla ei tuu luonnostaan semmosia ahaa elämyksiä että kirjotanpa muuten tästä ja pelkästään kuulumisten kirjottelu tuntuu aina jotenki ylitsepääsemättömältä.
Mie oon toki tosi kiitollinen siitä että nyt tuon ohjelman myötä on tullu paljon kysymyksiä ja inspis ehotuksia tekstille mutta silti jotenki en vaan saa sellasta otetta tästä hommasta että tuntuis mitenkään luonnolliselta jatkaa enää.
Toivon että ymmärrätte että tää ei vaan tunnu miusta enää hyvältä enkä halua itteeni tällä rääkätä, enkä usko että väkinäisesti kirjotettu tekstikään olis kovin kummosta luettavaakaan.

Joten kiitokset kaikille lukijoille tasapuolisesti olittepa sitten olleet mukana alusta asti tai vasta viime hetkillä liittyneet tänne...


Mutta olkaa huoleti, sillä...

EI TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI!!!!!!


Kuten on tapana sanoa että kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu kuten myös tässäkin tilanteessa. Nimittäin tämä blogi hiljentyessään tuo tilaa aivan uudelle proggikselle joka on vartonut päivänvaloon pääsemistä todella kauan muttei käytännön syistä ole ollut mahdollista.
Mutta nyt uusien tuulien puhaltaessa sen on aika nousta kuopastaan ja näyttää miten hommat hoidetaan.

Ensi viikolla kun Teiniäitien toiseksi viimeisen jakson lähetys päättyy, on aika nousta valtaan uuden aikakauden pioneeri joka tässäkin blogissa suosiota on niittänyt ja kertonut miten asiat on.
Maanantaina n. klo20:00 julkaistaan uuden karhea blogi jota alkaa kirjoittamaan tietenkin meidän oma Laura osoitteessa http://mutsilaura.blogspot.com/.
Sieltä voitte siis jatkossa lukea meidän kuulumisia ja Lauran aatoksia elämästä yleensä.
Enkä miekään tässä ihan lopullisesti häviäkun miulla ois idea kuitenki tuota facebook sivua edelleen pitää yllä ja jaella sinne lyhyempiä kuulumisia sun muuta, ja voi olla että joskus Laurankin blogissa vierailen, ei voi tietää.
Ja sen verran vielä että nuo kysymykset joita tänne nyt on aika liuta tullut niin niihin vielä vastaillaan joko täällä tai sitten Lauran blogissa, sen näkee sit koha niitä keretään ja ruvetaan selaamaan kunnolla läpi. Ja tietenkin nämä tekstit jää tänne luettavaksi hamaan loppuun asti.

Mutta jos nyt tässä tämä tällä erää. Kiitos vielä kaikille jotka miun tekstejä on jaksanut oottaa ja lukea ja ollut muutenkin mukana. Kiitos kaikesta mitä tää blogi on tuonut tullessaan, ja mihin kaikkeen tän kautta on päädyttykään. Kiitos ja kumarrus teille!

-Jussi

ps. Muistakaahan kattoo Teiniäitien kaks viimestä jaksoo Ma ja Ti klo 19:30 :P

14 kommenttia:

 1. Mukavaa että blogi jatkuu vielä lauran kirjoittamana!
  Ilmoitelkaahan postauksista siellä fb ryhmässä kuitenkin.
  kaunista syksyä teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos näistä vuosista ja ihanasta blogista, joka tuotti paljon iloa näin lukijanakin! Paljon tsemppiä elämässä eteenpäin, jätä muiden negatiiviset kommentit omaan arvoonsa äläkä koskaan muutu :) Lauran blogissa tavataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) huippu kuulla että joku on saanut jotain irti tästä :P

   Poista
 3. Olishan se ihan kiva lukea muijas blogia, harmi vaa ku se on vain kutsutuille..... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis kuten tekstissä lukee niin miun AVOVAIMON blogi julkaistaan maanantaina 20.päivä n.klo20 kun Teiniäitien toiseks viimenen jakso loppuu...

   Poista
 4. Lauran blogia haluan ehdottomasti seurata :)

  VastaaPoista
 5. Hei,

  haluisin kysyä, että miten Jussi sait sovittua tapaamisesta Antti Tuiskun kanssa? Miten olit yhteydessä artistiin? Haluisin myös järjestää parhaalle ystävälleni syntymäpäivälahjaksi tapaamisen Antin kanssa.
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse asiassa Ylen kuvausryhmä autto asiassa nii sain helposti homman järjestyy mutta toki Anttiin voi yrittää saaha yhteyttä levy-yhtiön kautta mutta mie en valitettavasti asiassa voi auttaa. :)

   Poista
 6. Moi Jussi! Haluan nyt sanoa näin koko teiniäidit kolmannen kauden yhdessä illassa katsoneena, että sä olet aivan järkyttävän upea ihminen, samoin kun Laura. Ootte just kun toisillenne luodut, tekijän rakkaus vaan huokuu näin ulkopuolisenkin silmissä. Kaikkea hyvää koko perheelle <3 ja ainiin, Sofia oli aivan hirmuisen söpö kissa <3

  VastaaPoista
 7. Löysin tämän blogin n. kaksi viikkoa sitten ja luin kaikki postaukset. En voi muuta sanoa kuin, VAU! Teiän perhe on ihan huippu, ihanat tytöt teillä! :) Säikähin jo että enkö kuule enää ollenkaan teiän perheestä, mutta onneks Laura jatkaa ni eipä hättää! ;)

  Kiitos vielä tästä mahtavasta blogista, vaikka en kauaa ollut mukana.... :)

  VastaaPoista
 8. Pakko kyllä nyt kommentoida vaikka ikinä aikaisemmin en ole kommentoinut. Tämä blogi on

  VastaaPoista