tiistai 7. lokakuuta 2014

Arkea vaan.

Moi!

Koska Jussi ei vieläkään tiedä mitä hän tälle blogille ja sen kirjoittamiselle tekisi, olen ottanut asiakseni päivitellä tänne sillontällön tykkäsittepähän tai ette! :D Minun mielestä on niin kovin mukava tulla tänne turisemaan turhista ja vähän vähemmän turhista asioista.


Arki on alkanut asettua pienen syntymän jälkeen aloilleen. Jussi sivarissa, minä taas täällä kotona tukka kakkaisena ja paita maitoisena.Yksi vapaailtakin tuli vietettyä kun ihana äitini saapui tänne katsomaan lapsoisia ja me piipahdimme baarin puolella. Hyvin oli mennyt, molemmat lapset nätisti yöunillaan. :) Meillä on joku ihmevauva, se nukkuu YÖLLÄ...
Tytön nimeksi muuten tuli Alma Kerttu Olivia. <3



Teiniäiditkin pyörähti käyntiin sekä netissä että eilen telkkarissa. On se kummallista nähdä itsensä sieltä.. Näin ollen onkin hyvä muistuttaa että ne telkkarit auki Kakkoselle ma-ke klo 19.30 !!

Nyt en taida kehdata jäädä tähän pidemmäksi toviksi päivittelemään, kaveri kun on tulossa kohta päiväkahville. Lupaan kyllä palailla piakoin jos nämä minun päivitykset vaan kelpaa.
Niin ja kyllä minä tuon Jussinkin patistan tänne vielä kirjottamaan. ;)




Semmoista asiaa vielä, että kovin mukavaa olisi saada toiveita siitä mitä haluaisitte lukea, olipahan toiveet sitten minulle tai Jussille.

Palaamisiin,

Laura

24 kommenttia:

  1. Katsoin juuri kaikki 8 jaksoa ja te olette kyllä ihana perhe. Oli kiva seurata noin perheelle omistautuneita ja siitä arjesta nauttivia nuoria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kovin tyhjältä tämä arki tuntuisi jos noita lapsia tai tätä perhettä ylipäätänsä ei olisi..

      -Laura

      Poista
  2. Mäkin tykkäsin teistä eniten teiniäideissä. Tunnuitte tosi vastuuntuntoisilta ja hyviltä vanhemmilta :) löysin vasta täk blogin, joten toivoisin saada vielä enemmän seurata arkeanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vaan. :) Eeeiköhän me saada aikaseksi päivittää tätä hieman useammin taas. :)

      -Laura

      Poista
  3. Moi Laura, Jussi, Alma ja Sofia!

    Oon teille tuntematon 28-v nainen ja katoin eilen kaikki Teiniäidit-jaksot. Halusin vain kirjoittaa teille terveisiä ja tsemppiä ja hyvää elämää. Vaikutitte kauhean mukavilta, järkeviltä ja kypsiltä ja ennen kaikkea lapsenne etusijalle laittavilta ihmisiltä. Olette onnellisia, kun olette saaneet kaksi noin ihanaa lasta, mutta niin ovat tyttärennekin onnellisia kun ovat saaneet teidät.

    Kaikkea hyvää<3 muistakaa pitää toisistanne huolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, tulipa hyvä mieli. :') Omat lapset on paras juttu maailmassa. Meidän mielestä tuon sarjan antama kuva vastaa ihan realismia, toki tosi pieni osa kuvatusta matskusta sarjaan päätyikin.
      Kaikkea hyvää sinnekin!(:

      -Laura

      Poista
  4. Olen lueskellut tätä blogia jo vähän aikaa ja postauksianne on aina yhtä ihana lukea! Olisi kiva kuulla fiiliksiänne Teiniäideistä nyt kun se vihdoin pyörii telkkarissa (jos se siis jotain fiilksiä/mielipiteitä/ajatuksia on teissä herättänyt), ja on mukava lukea myös tälläisiä perushöpinöitä teidän perheen arjesta:) Kauniin nimen on nuorimmaisenne saanut, ja kovin on samaa näköä Sofiassa ja Almassa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo toki, toi tommoinen postaus pitää yrittää toteuttaa jollain lailla yhdessä, molempia kun on tasavertaisesti kuvattu sarjaan. :>
      Miunkin mielestä nuo siskokset on ihan saman näköisiä, (laitan joskus molempien vauvakuvat tänne vierekkäin) mutta miun äiti kovasti väittää että Alma on ihan eri näköinen. :D

      -Laura

      Poista
  5. Onnea pienestä nyytistä. Jäi tosi järkevä ja vastuullinen kuva teidän pienestä ihanasta perheestä :)

    nimimerkillä myöskin ne 8 jaksoa katsoneena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia! Mukava kuulla että olet tykännyt. :)

      -Laura

      Poista
  6. Hei pakko kysyä, että MISTÄ olette ostaneet nuo ihanat suloiset valkoiset tassu housut! :D Mä haluan samanlaiset! Niiiiiiiiiiin ihanat! <3 P.S olitte mun ehdoton suosikki perhe Teiniäideissä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos. :) Ne on Lindexin vauvapuolelta ostettu sillon kun Sofia oli vauva. Ne on minunkii lempparit, harmi vaan nyt jo menneet pieneks. :( -Laura

      Poista
    2. No olisitko sä halukas myymään ne mulle? :) Mä en usko että niitä enää on, ja mä nyt rakastuin niihin! :D

      Poista
  7. Ihana blogi! Katsoim jo koko kauden läpi ja olette suloinen perhe :-)
    Ihanaa jatkoa teille.
    Terkkuja täältä 100km päästä naapurikaupungista :P

    VastaaPoista
  8. Aivan liian vähän ja liian lyhyitä jaksoja teiniäideissä! :D Kahessa illassa meni kaikki kaheksan. :P

    Josko niistä olis teille (Jussille!! ;D) inspistä:
    - Miten Sofian elämä isosiskona on alkanut sujumaan?
    - Miten Jussilla on menny sivarissa?
    - Tutustuitteko muihin Teiniäitien äiteihin tai perheisiin?
    - Vanhemmuuden tasa-arvo: Mitä ajatuksia nyt kahden lapsen vanhempana on siitä, että huomioiko eri tahojen henkilökunta yhtä hyvin molemmat vanhemmat, vai keskittyykö lapsen asioista puhuminen liikaa äidille? Tätä voi tarkastella äiti / isä tai synnyttänyt vanhempi / se toinen vanhempi -asetelmasta, kuin vaan tykkää.
    - Onko Sofialla mitään harrastusta, muskaria tms? Jos on niin kumpi käy siellä enemmän ja millasta siellä on jne. jne.

    VastaaPoista
  9. Monesko päivä tammikuuta Sofia on syntynyt? :)

    VastaaPoista
  10. Kaunis nimi kauniille tyttärelle :) onko nimillä sen kummempia merkityksiä, vai valitsitteko vain omasta mielestä hyvältä kuulostavat nimet? Mikä Sofian koko nimi on?:)

    VastaaPoista
  11. sofia oli aivan ihanan valloittava neiti :) olen siis kattonu kaikki teiniäidit jakost areenasta

    VastaaPoista
  12. Ootte koko perhe niin ihana! <3 Olitte heti ekasta teiniäidit-jaksosta mun lemppari, niin vastuuntuntoinen ja huolehtivainen perhe nuoresta iästä huolimatta, vau! :o <3 Täälläkin tuli ihan itku silmään, kun Jussi lähti armeijaan :'(

    VastaaPoista
  13. Olis kiva kuulla mitä Jussi tuumii siitä, että on nyt vaan iltasin kotona? Onko suhde Sofiaan jotenkin muuttunut kun ei enää näe yhtä paljon?
    Entä miltä uusi järjestely näyttää Lauran vinkkelistä nyt kun isoa tyttöä näkee enemmän ja samalla on vielä toinen kainalossa? Onko isosiskolla sujunut hyvin? Mitä suunnitelmia teillä on äitiysloman jälkeen?

    VastaaPoista
  14. Olitte niin ihania siinä teiniäidit sarjassa, tuli niin hyvä mieli kun näki miten rakastavia vanhempia olette ja kuinka iloinen lapsi Sofia on, voi vitsi:--) Mursitte hyvin sen negatiivisen teinivanhempimyytin;D Kyllä on onnekkaat tytöt kun saaneet tuommoiset vanhemmat:) Kaikkea hyvää sinne!

    VastaaPoista
  15. Pysykää aina yhtä rakastavina vanhempina, ihana katsoa teitä sofian kanssa! Kaikke hyvää teille ja sofialle ja almalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuin täällä onkin jo mainittu, niin olitte aaivan ihania teiniäideissä! Itkin teiän takia monta kertaa :'D Laura sulla on kyllä ihan mahtava puoliso ja sofia on ehkä kaunein näkemäni lapsi, varmaan tulee pikkusiskostakin yhtä soma :> Ootte ihana perhe!

      Onko jompi kumpi teistä tai molemmat nähneet edelliset kaudet teiniäideistä?

      Postausta voisit(te) tehdä siitä että millaista teiniäitien kuvaaminen oli, miltä se tuntui, kuinka paljon teidän osuutta ohjasi ohjaaja, miten sofia vaikkapa reagoi asioihin jne.

      Poista
  16. Onpa kiva että teillä on blogi, kovasti kiinnosti että mitä teille kuuluu :) Ihanaa vauva on syntynyt, onnea! Teiniäidit ohjelmassa olitte ehdottomasti Suosikkini! Ihania ihmisiä ootte ja ihana perhe <3 voi kyllä itkin siinä jaksossa kun jussi lähti inttiin :/ <3 kaikkea hyvää teille! Jään seuraamaan blogia :)

    VastaaPoista